2777
2789

سلام من اوایل تابستون دوتا مرغ عشق انگلیسی خریدم 

فروشنده گفت یکیش نر و اون یکی ماده ولی چون دستی نبودن و بالغ برا همون تو قفس نگهشون میداشتم

براشون همیشه آب و ارزن میزارم دمای جای که اونا هستن هم خوبه یکیش همیشه پائین قفس بود تا حالا ندیده بودم باهم صمیمی بشن ک چند روز پیش دیدم کنار هم وایسادن و همون لحظه باز یکیش پرید پائین قفس 

الان یه لحظه صدای عجیبی شنیدم رفتم دیدم یکیش شدید زخمی شده جوری که کف قفس خونی شده بود و نمیتونست حرکت کنه و با یه پاش داشت خودشو میکشید ک اون یکی دیدم همینجور داره بهش حمله میکنه روی زخمی یه خونه کوچیک گذاشتم ک این یکی نتونه اونو بزنه ولی فکر نکنم تا فردا زنده بمونه خیلی حالم بده 

چرا یدفعه اینجور شد کسی اطلاعی داره 

مرغ عشق ها اینجورین 

ما داشتیم وقتی بچه دار شدن 

ماده وایه اینکه نره میرفت مراقب بچه ها زد نره رو کشت

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرغ عشق ها اینجورین ما داشتیم وقتی بچه دار شدن ماده وایه اینکه نره میرفت مراقب بچه ها زد نره رو کشت

آخه اینا تا حالا یدونه تخمم نذاشته بودن یدفعه الان یکیشو زخمی دیدم ک اون یکی داره میکشتش

تومسائل خونوادگیشون دخالت نکن بزارمشکلشونوخودشون حل کنن😂قفس جدابخربراشون.انشاالله زنده می مونه

الان یکش داره میمیره کف قفس خونی شده اون یکی داره زنده زنده اینو میکشه نمیدونم چرا

نه بابا نشکسته اول زخم رو تمیز کن با آب ولرم خشک کن کرم تتراساکلین بزن

یه وری افتاده فقط یه پاش رو میتونه حرکت بده ک همش دور خودش میچرخه 

بال هاش زخمیه ولی بدجور خونی شده 

کسیونمیشناسی ازپرنده سردربیاره بهش بگی؟!ولی جدابزارشون شایدزنده موند

ن کسی نیست الان چند ماه بود اینا رو خریده بودم حتی یه تخم هم نزاشته بودن فکر نمیکردم اینجوری بشه