2777
2789

حالم خیلی بده حس میکنم به اون ته خطه ک میگن رسیدن هرکسی ب من بدی کرده داره از روز قبلش خوشبختر میشه منم هرروز بدبختتر

خسته ام از جنگ با زندگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوجه رو آخر پاییز میشمارن بعدم شما به فکر زندگیت باش 

به بقیه فکر نکن عزیزم هرکسی موقعیت و وضعیت متفاوت از هم رو داره و مسیر پیشرفت و زندگی خودش رو داره ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
جوجه رو آخر پاییز میشمارن بعدم شما به فکر زندگیت باش به بقیه فکر نکن عزیزم هرکسی موقعیت و وضعیت متفا ...

ن اصلا با زندگی بقیه کاری ندارم زندگیم انقدر بهم پیچیده نمیدونم چی درستع 

خسته ام از جنگ با زندگی

ن اصلا با زندگی بقیه کاری ندارم زندگیم انقدر بهم پیچیده نمیدونم چی درستع

بله عزیزم زندگی پنجاه درصدشون اینطوره مخصوصا اونا که تنهایی همه مسئوليت هاشون روی دوش خودشونه عزیزم ..

فقط استرس و اضطراب نداشته باش از من به تو نصیحت ...

بله عزیزم زندگی پنجاه درصدشون اینطوره مخصوصا اونا که تنهایی همه مسئوليت هاشون روی دوش خودشونه عزیزم ...

انقدر استرس بهم وارد کردن ک همش دچار تپش قلب میشم واقعا کارم از حرص و جوش گذشته حمله عصبی بهم دست میده 

خسته ام از جنگ با زندگی

انقدر استرس بهم وارد کردن ک همش دچار تپش قلب میشم واقعا کارم از حرص و جوش گذشته حمله عصبی بهم دست می ...

نه دیگه عزیزم دور باش از اینطور محیط ها و مکان ها و از اینطور افراد که استرس و اضطراب تو هر زمینه ای میدن بهت 

برای تپش قلبتونم پرپرانول دوز پنج که خیلی پایینه بخور عزیزم چون دوزش کمه مشکلی پیش نمیاره ...

بله عزیزم زندگی پنجاه درصدشون اینطوره مخصوصا اونا که تنهایی همه مسئوليت هاشون روی دوش خودشونه عزیزم ...

دقیقا همینه ،واسه ی عده که حامی ندارن و ثبات شرایط روزبه روز بدتر میشه