2777
2789

دبیرستان رو نمیگم چون تهش کنکور بود که تو آینده مون تاثیر داشت

ولی حرص و جوش خوردن برای نمره تو دبستان و راهنمایی خدایی چه صیغه ای بود 😑 کجا به کارتون اومد. چرا یه آدم عاقلی نزد تو سرمون که انقدر ندو بدبخت مهم نیست😐

مرسی می خواسنم برم درس بخونمممم😍😍😂😂

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

نمیدونم واقعا انگیزه ی ابتدایی مونو تو کنکور داشتیم خوب میشد

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مهم نبود ؟؟؟؟ من اگه معدلم نبود نمونه قبول نمی‌شدم 

درسته الان به جایی رسیدم ک دیگه حسرت ۱۹ رو دلم موند ولی بازم نمره ای ک می‌گرفتم برام ارزش داشت 

(:A__•~•__M:)

شما پایه رو یاد نگیری به دبیرستان نمیرسی... هر مقطعی مهمه ولی نسل ماها شور استرسو دراورده بود دیگه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

منم امشب گفتم چقدر شبا تا صبح می نشستم درس می‌خواندم که نمرم زیر بیست نیاد تو دبیرستان ، آخرش چی شد؟؟؟؟؟تو دانشگاه دقیقاً ترم آخر برای اینکه شهریه نداشتم به موقع بدم ازم امتحان نگرفتن و کلا آیندم به فنا رفت،چون دستمون اون موقع خیلی خالی بود

نمیدونم واقعا انگیزه ی ابتدایی مونو تو کنکور داشتیم خوب میشد

چون تو ابتدایی و راهنمایی فشار رومون نبود آنقدر انگیزه داشتیم به جایی میرسی میینی هزار نفر هزار جای دنیا دارن باهات رقابت می‌کنن حریف هیچ کیم نیستی تازه رفیقتم این وسط رقیبه ولی بازم نمیتونی کاری بکنی قبول نشی کل زندگیت رفته همش یهو میاد سمتت میگی به جهنم به درک میگی دیگه نمی‌کشم 

ولی ابتدایی اوج ذوقت فقط این بود مامانت بیاد بگه آقا بچم خیلی خوب گرفته من مامان خودم بستنی میداد .... الان .....

(:A__•~•__M:)
چون تو ابتدایی و راهنمایی فشار رومون نبود آنقدر انگیزه داشتیم به جایی میرسی میینی هزار نفر هزار جای ...

من هیچ هدفی نداشتم از خوندنش جدا😂 اصلا نمیدونم برا چی میخوندم  تو ذهنم یه تکلیف واجب بود باید انجام میشد به نحو احسنت

اما خب از یه جایی برام پوچ شد نه چیزی یادم مونده نه به کارم اومده  و طرز سوال دادن مزخرف بعضی دبیرا واقعا این ابهامو بیشتر میکرد  جاخالی‌هایی میدادن که ۶۰۰ تا کلمه میشد توش نوشت ولی اونا میگفتن هرچی کتابه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...