2777
2789
عنوان

لاغری دلیل محکمیه برای رد شدن توسط پسرا❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 53 پست
خب اخه همونقدر که چاق بودن قشنگ نیست لاغری ام قشنگ نیستخیلیا فکر میکنن حسنه ولی درواقع نیستسعی کن وز ...

خودمم میدونم برای همین میترسم تو رابطه برم کسی ازم ایراد بگیره اخه هر کار میکنم چاق نمیشم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه بیشتر پسرای ایران تسکینی دوست ندارن نه تنها پسرا کلا جامعه ما اکثریت اسکینی نمی‌پسندنباشگاه ...

یمدت رفتم نتیجه نگرفتم الانم وقت نمیکنم برم ولی شروعش میکنم

من اسکینی بودم

الان توپر شدم

عکسای قبلیمو نشون نامزدم میدم میگ الان خیلی خوشگلتر شدی چی بود انقد لاغر

گرچه قبلنم اصن نمیکف هیکلت دوس ندارم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
درکت میکنم من هر کی میاد سمتم فرار میکنم 😭😭

😂😂😂به عنمون

کسب درامد روزانه با دیدن تبلیغ راحت 💜 لطفا کانال ایتا رو چک کنید تا بیشترررر مطلع شین😀 https://eitaa.com/amoozeshapp 💜💜💜 ((  کد معرف من : 16025 )) 💜 بدون کد معرف نمیتونید ثبت نام کنید💜

نمیشه قاطع نظر دادبعضیا چاق دوست دارن بعضیا لاغر و بعضیا تو پرهر کسی سلیقه ای داره

من هر چی پسر میاد سمتم خودم فرار میکنم اصلا تحملشو ندارم کسی بخواد اینطوری ولم کنه فکر میکنم هیچ پسری اینحا لاغر نمیپسنده