2777
2789

یکبار سنتی ۱۴ ۱۵ سالگی ازدواج کردم ‌پسره ۲۰ سالش بود تلفنی مچشو گرفتم با یه دختر حرف میزد نامزد بودم سر دو ماه بهم زدم طلاق گرفتم و رفتم. 

الانم رفتم تو ۲۵ سالگی.  نزدیک ۴ ۵ ماه عقد بودم  دعوا شد چرا خونه مادرم میایی کار نمی کنی و ب بزرگترا کشید.  منو بلاتکلیف رها کرد و رفت . من چون بکارتمو ازم گرفت میترسیدم گفتم پس مهریمو بده.. منم مهریم اجرا گداشتم .گفت مهریه بخوای طلاقت نمیدم خودم میرم اهواز. منم بیخیالش شدم.  از اینده میترسم بنظرتون دیگه نمیتونم ازدواج کنم؟ خیلی ناامیدم  هیچ انگیزه ای ندارم . پرخاشگز و عصبی شدم . ازش متنفرم  نقشه می کشم برم بکشمش ‌هم خودمو هم اونو. حس حقارت دارم. حس بی ارزشی.  میتزسم دیگ نتونم ازدواج کنم 

نقشه نکش

دنیا به آخر نرسیده

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همکلاسی منم یبار ۱۴ ۱۵ سالگی ازدواج کرد

تو عقد جدا شد

یبارم ۱۷ سالگیش ازدواج کرد

چند ماه بعد عروسی جدا شد

خلاصه ۲۱ سالش که بود جدا شد از دومی و درسشو خوند

الان رفته دانشگاه

البته رشته خوبی قبول نشد بخاطر شرایطش 

ولی خب از شهر خیلیییییی دور شد و رفت

یعنی طلاق گرفتین سر همین که گفت چرا خونه مامانم کار نمیکنی؟😑بنظرم اول روی خودت کار بعدش ازدواج کن چون هر ازدواجی روزای خوب و بد داره نمیشه سر هر اتفاق فرتی جدا بشی 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

انتخاباي اشتباه داشتي ك خب ادم بسته ب شرايطش انجام ميده 

اما اصلا و ابدا ناراحت و افسرده نباش الان هيچ كس ب اين موضوع فكر نميكنه ن پسرامون و ن دخترامون 

اگر درس خوندي ك شاغل شو

اگرم ن شروع كن درس بخون 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
یعنی طلاق گرفتین سر همین که گفت چرا خونه مامانم کار نمیکنی؟😑بنظرم اول روی خودت کار بعدش ازدواج کن چ ...

نه یکی اون گفت یکی خانوادم یکی مادرش دعوا بزرگ شد ‌ ادامه دار ‌ یکی کوناه نیومد ‌ .