2777
2789
عنوان

دخترای عقد کرده و تازه ازدواج کرده و خانمهای حسابگر بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ۷۰۰ میلیونه ۲۰۰ میدی به اون یعنی ۵۰۰ میگیری خودت و توی بهره بانکی و کارمزد و سنوات باید نزدیک د ...

به نظرت منصرف شم از خریدش منم هر چی فکر میکنم به نظرم دارم ضرر میکنم

رسالت خیلی خوبه وام ش قرض الحسنه هم هست ۴ درصدفقط هم وام میده

پول باید زیاد بخوابه ۶ ماه بخوابه تازه اندازه پولت با بازپرداخت ۱۲، ماهه میده باید مبلغ بالا داشته باشی بخوابونی که مبلغ کم بگیری بیامرزه با توجه به تورم ساعتی که ما داریم

پول باید زیاد بخوابه ۶ ماه بخوابه تازه اندازه پولت با بازپرداخت ۱۲، ماهه میده باید مبلغ بالا داشته ب ...

نه اگر وام خودش که ۷۰۰ م هست بذاره بعد نصفش رو بگیره

زمان کمتری می‌خوابه 

ایشون میخواد ۲۰۰ م سود بده وام بخره 

خب ۷۰۰ وام خودش رو بخوابونه بعد همون ۲۰۰ یا ۳۰۰ رو وام بگیره 

نه اگر وام خودش که ۷۰۰ م هست بذاره بعد نصفش رو بگیرهزمان کمتری می‌خوابه ایشون میخواد ۲۰۰ م سود بده و ...

جوری که من متوجه شدم میخواد وام ازدواج کسی که ۷۰۰ میلیون هست رو به قیمت ۲۰۰ میلیون بخره که احتمالا ۲۰۰, میلیون رو هم بعد از گرفتن وام از همون مبلغ میده الان پولی در کار نیست که ببره بانک رسالت بخوابونه

جوری که من متوجه شدم میخواد وام ازدواج کسی که ۷۰۰ میلیون هست رو به قیمت ۲۰۰ میلیون بخره که احتمالا ۲ ...

بله عزیزم درست متوجه شدی منتها اونا میگن ۲۰۰ رو الان به ما بدین

مال من که ۱۵ سال پیش بود

آها فکر کردم تازه عروسی 

والا خود دانی اگر داری جایی پول رو سرمایه می کنی که سود بده خوبه

و گر نه حساب کنی با این ۲۰۰ م تقریبا وام با بهره بالای ۳۰ درصد داری مبکیزی