2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سهمیه مناطق یعنی به نسبت شرکت کننده ار منطقه توی کل تعداد ، توی هر دانشگاه یه درصدی برای هر منطقه ظرفیت در نظر گرفته میشه ، مثلا فرض کنیم کل شرکت کننده ها ۱۰۰ هزار نفرن و از این ۱۰۰ هزار نفر ، ۴۰ هزار نفر منطقه ۳ هستن ، اگر دانشگاهی قرار باشه برای یه رشته مشخص ۱۰۰ نفر دانشجو بگیره ۴۰ نفر از این ۱۰۰ نفر باید جزو منطقه ۳ باشن، در کل یعنی جای هر منطقه محفوظ حتی اگر مناطق دیگه درصد های بالاتری و رتبه های کشوری بهتری داشته باشن جای اون یکی ها رو نمیگیرن 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

حالا اینکه ملت فکر میکنن سهمیه منطقه سه خوبه دلیلش اینه که به هر حال تعداد شرکت کننده هاش واضحا کمتر از منطقه ۱ و ۲ و متعاقبا به همون نسبت هم ظرفیت کمتری از هر دانشگاه رو داره اما چون منطقه ۱ و ۲ امکانات بهتری دارن و درصد هدی بالای تری دارن و تعدادشون بیشتر ممکن با درصد های بهتر از منطقه  ۱ و ۲ دانشگاه بدتری قبول شن نسبت به منطقه سه در کل میانگین درصد های منطقه سه کمتر و به این معنی که بچه های منطقه سه رقابت بیت خودشون

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ