2777
2789

من چند وقتیه میام همش نی نی سایت، درگیر پست و مشکلات مردم میشم. براشون واقن گریه میکنم خداشاهده.... بعد تناقض میبینم و میفهمم پیست شون سرکاری عه و یا اینکه بقیه میفهمن و به بقیه خبر میدن... خدایی اخه فاز اینایی ک میان فیلم هندی تعریف میکنن و اشک مارو در میارن و احساسات مارو انگولک میکنن چیه؟ بهشون کاپ قهرمانی میدن؟ چطور میشه اکانت مو پاک کنم؟ آیا امکان پذیر هست؟

مریضن خیلیا 

اکثرشونم بچن

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در صورت تعلیق تاپیکها و اکانتتون میمونه

برای حذف تاپیک قبل تعلیق :

برای حذف تاپیک  باید لینک تاپیک خودتون رو که با محتوای خصوصی و خانوادگی هست در روزهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه غیر تعطیلات از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵ بفرستید به پی وی @niniyar_1                                                                                                      و فقط روزی یه لینک حذف میشه با محتوای خصوصی و خانوادگی

آن دسته از تاپیک های بدون پست هم با اون علامت سه نقطه خودتون قادر به حذفشون هستید....

فقط برای حذف تاپیک ها در روزها و ساعات گفته شده اقدام کنید....

راجب تعلیق کاربری هم عین قبل نیست و در صورت تعلیق اکانت و تاپیکها برای سایرین قابل رویت هست مگه اینکه از قبل حذفشون کرده باشید.

درخواست گزارشم ممنوعه تعلیق میشن دو طرف.⛔⛔⛔

به نی نی یار یک هم همینحوری قابلیت ارسال پیام دارید بدون اینکه تو لیست دوستاتون باشن

برای تعلیق هم باید نی نی یار اون شیفت رو تگ کنید ولی در صورت تعلیق تاپیکا و اکانتتون میمونه و فقط قطع میشه دسترسیتون به تاپیک زدن و پست گذاشتن و جواب پیام خصوصی دادن

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  @_mahyar

من اینقدر مار خوردم اینجا افعی شدممن حتی پانیک هم شدم با داستان های مسخرشونالبته الان کاملا میفهمم م ...

منم واقن قلبم درد میگیره

گریه میکنم براشون

بعد میفهمم از خودم بدم میاد 

ک انقد ساده ام....

در صورت تعلیق تاپیکها و اکانتتون میمونهبرای حذف تاپیک قبل تعلیق :برای حذف تاپیک باید لینک تاپیک خود ...

مرسی کلی برای راهنمایی تون

ب نی نی یار پیام دادم

ولی اصلن جواب ندادن

برا حذف تاپیک هام 

چندین سری هم تلاش کردم ولی بی جواب بود

منم واقن قلبم درد میگیرهگریه میکنم براشونبعد میفهمم از خودم بدم میاد ک انقد ساده ام....

کلا نی نی سایت چیز مزخرفی هست 

دهنو کم کم خراب و نسبت به همسر هم شکاک می‌کنه

اگه بری که ضرر نکردی 

منم که موندم مرض دارم معتادش شدم

مرسی کلی برای راهنمایی تونب نی نی یار پیام دادمولی اصلن جواب ندادنبرا حذف تاپیک هام چندین سری هم تلا ...

خواهش میکنم

فقط خصوصی خانوادگی حذف میشه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  @_mahyar

منم تاره دارم فک میکنم چطوری پاک کنم میدونی. ما ها که به تایپک در دل میزاریم نمیان خیلی کم ولی ا ...

دقیقن...

حالا اینکه کسی راجب مشکل و راه حل بقیه ک واقن مشکل ندارن نظر نمیدن من مشکلی ندارم... ناراحتیم از اینه ک چرا بعصی ها دروغ میگن.. بخدا تو رندگی واقعیم هم اثر منفی گذاشته. از آدم ها و این‌ه انقد راحت دروغ میگن میترسم.

کلا نی نی سایت چیز مزخرفی هست دهنو کم کم خراب و نسبت به همسر هم شکاک می‌کنهاگه بری که ضرر نکردی منم ...

منم اعتیاد پیدا کردم هر روز چک میکنم

ولی ناراحتم ک سرکار گذاشته میشم 

بعد وفتی هم ک میفهمه آدم و تناقض هارو ب رو میاره، استارتر ب آدم فحاشی میکنه... یکم احترام هم سرشون نمیشه... دروغ میگی فحشم میدی؟ الله اکبر...