2777
2789
عنوان

دندونم درد می‌کنه 😭

53 بازدید | 11 پست

رفتم عصب کشی مجدد قبلش خیلی درد نمی‌کرد دردش خیلی کم بود ولی دکتر گفت خیلی عفونت کرده پانسمان کرده تا سه هفته ژلوفن و چرک‌خشک کن داده ولی خیلی درد می‌کنه یعنی خیلی خیلی درد می‌کنه طبیعیه این همه درد ؟ من تا یه هفته دیگه چجوری تحمل کنم این درد رو  😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابغور و جوش شیرین قاطی کندبزار یه جوش بزنه سی ثانیه قرقره کن جواب میده

جوش شیرین ندارم صبح باید برم بگیرم خدا کنه دردش کمتر بشه الان که خیلی درد می‌کنه تازه ژلوفن خوردم ولی اثر نداره 

جوش شیرین ندارم صبح باید برم بگیرم خدا کنه دردش کمتر بشه الان که خیلی درد می‌کنه تازه ژلوفن خوردم ول ...

شیاف دیکلوفناک هم خوبه اگه داری

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
والا منم یه بار همینجور شدم داشت مغز سرم از درد وایمیستاد روز بعدش که دوباره رفتم دکتر بهم گفت پانس ...

این گفت پانسمان اگه افتاد هر موقع بود  سریع بیا دوباره پانسمان کنم نمی‌دونم فردا صبح هم که سرکارم عصر باید برم منم داره از درد می‌میرم از دیشب نتونستم بخوابم 

وای خدا بهت صبر بده بدترین درد دنیاس😓

عزیزم اگه قرصات و سر وقت و تایم بخوری چرک خشکنارو خوب میشی چون عفونت داری درد میکنه

اگه میتونی چایی دم کشیده غلیظ رو یک لیوان بریزی توش یک قاشق نمک بریز وقتی چایی ولرم شد و داغ نبود تو دهنت غرغره کن بعد بریز بیرون حتما یچیزای قهوه ای میبینی اونا چرک دندون تا تموم شدن لیوان اینکارو انجام بده خوب میشی

اگه نشد یکم سیر بزار شاید خوب شدی

پودر میخک عالیه بی حس کنندس

ژل بی حسی دندان هم خوبه استفاده کنی کلا بی حس میکنه

امیدوارم از شر این درد خلاص شی ایشالا خیلی درکت میکنم🥺🥺🥺

وای خدا بهت صبر بده بدترین درد دنیاس😓عزیزم اگه قرصات و سر وقت و تایم بخوری چرک خشکنارو خوب میشی چون ...

ممنون از راهنمایی و دعا 

آره بدترین درد هست واقعا درد بدی هست داره مغز سرم منفجر میشه