2777
2789
عنوان

جاری دخترخالم

174 بازدید | 8 پست

دختر خالم تو عقده میخواد خونه بخره یعنی خرید

جاریش ناراحت شده بعد شوهرش فرستاده به جون اینا

ناراحته چرا خونه ای که اون پسندیده نخریدن و ازش نظر نپرسیدن 😐

مستاجر گفته دوماه دیگه درمیاد اینا خونه مادرشوهرش موندن هر روز جاریش میاد خونه مادرشوهرش و پرش میکنه که وای سر و سامون نگرفتن اگه خونه ای که من انتخاب کردم میخریدن بهتر بود و الان خونه خودشون بودن

خونه خالم تو روستاس ودور نمتونه بره اونجا میگه خیلی رو روان و اعصابش اثر گذاشته و حالش بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنبال بهانه هست دعوا بندازه دوماه سکوت کنید

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

به دخترخالت بگو اهمیت نده به وقتش که مشکلاتشون حل بشه میتونه دهن همه رو ببنده

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
به دخترخالت بگو اهمیت نده به وقتش که مشکلاتشون حل بشه میتونه دهن همه رو ببنده

اومده خونمون بعد اینقدر اهمیت داده و اونا چیزی گفتن دستاش میلرزه بیاختیار هنوز۱۹سالشه

اومده خونمون بعد اینقدر اهمیت داده و اونا چیزی گفتن دستاش میلرزه بیاختیار هنوز۱۹سالشه

آخی🥺🥺💔

اگه از الان ضعف نشون بده نمیتونه جلوشون وایسه. آدمای بد و کم درک همه جا و همیشه هستن اگه قرار باشه به همشون اهمیت بدیم خودمون نابود میشیم ایشالا که یه زندگی خوبی نصیبش بشه و جوری خوشبخت کنار همسرش زندگی کنه که هیچ حرفو حدیثی به چشمش نیاد🥹❤️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡