2777
2789

حالت پانیک میشم گوارشم بهم میریزه و معذرت میخوام اگر استرس خیلی زیاد باشه بالا میارم حتی اگر معده ام خالی باشه بازم بالا میارم و اسهال میشم راستش خیلی حالم بد میشه متاسفانه یه آدم ترسو و با اعتماد به نفس پایین هستم از بچگی همین بودم نمی‌دونم دلیلش به نظرم درصدیش  ارثی هست و درصدی هم  الگو برداری تو خانواده و اطرافیان 

بیان بگید شما تو شرایط استرس چطوری میشید و چه ری اکشنی دارید نسبت به اون قضیه و فکر میکنید این علائمی از استرس میاد سراغتون  از کجا نشات گرفته ؟؟؟

حالم خوب نیست بدم از این حالم میاد اما تو شرایط قرار میگیرم دست خودم نیست خود به خود اینطور میشم حتی اگر بخوام حفظ ظاهر بکنم و نذارم اطرافیان بفهمن

اگر کسی تونسته تغییر کنه میشه راهنمایی کنه چطوری و چی کار کرده که تونسته بهتر شه ؟ 

من خیلی استرسی بودم روانپزشک میرم یکم بهترم همش میگم ایکاش خیلی سال پیش میرفتم درمان میکردم خودم تا ...

من سر مسئله ی ناخوش آیند استرسی میشم در کل آدم ریلکس هستم اما مثلا دعوایی چیزی پیش بیاد بسته به اون موضوع خیلی حالم بد میشه و نمیتونم به خودم مسلط باشم و همش احساس ترس و ضعف میاد سراغم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی استرسی بودم روانپزشک میرم یکم بهترم همش میگم ایکاش خیلی سال پیش میرفتم درمان میکردم خودم تا ...

چند ساله می‌رین  روانپزشک به نظرتون چقدر تاثیر داشته با مراجعه به روانپزشک بهتون ایده میده راهکار میده یا چی ؟دارو هم بهتون داده ؟

چند ساله می‌رین روانپزشک به نظرتون چقدر تاثیر داشته با مراجعه به روانپزشک بهتون ایده میده راهکار می ...

آره مشاور هم هس .دوساله. اگه همیشگی نیس مشکلت وشدیدنیس روانشناس بری کافیه .اگه مثل من شدیده برو روانپزشک کنارش مشاوره هم برو