2777
2789

بیایین تعریف کنین 

اصلا این کارو تایید میکنین یا نه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

غلطهههه داری یادش میدی

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی که به طرفش اعتماد نداره معمولا امتحانش میکنه که معمولا گند میزنن مگر اینکه طرف متوجه بشه خودشو بزنه به اون راه 

کسی که اعتماد داره میدونه طرفش سالم دیگه امتحان نمیکنه

کسی که به طرفش اعتماد نداره معمولا امتحانش میکنه که معمولا گند میزنن مگر اینکه طرف متوجه بشه خودشو ب ...

گآهی ام برعکسه 

اعتماد دارم ولی کنجکاوم عکسالعملشو ببینم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
خیلی باهوشه فک کنم لو رفتماسم منو اورد گفت که با من رله

ای جااان 

قند تو دلت حسابی آب شده پس

بعدش بهت چیزی گفت منظورم اینه به روت آورد یا نه؟

ای جااان قند تو دلت حسابی آب شده پسبعدش بهت چیزی گفت منظورم اینه به روت آورد یا نه؟

😂❤️اره خیلی. اینجور که فعلا شناختمش ادم متعهدیه

نه بروی هم نیاوردیم

ساقی به نور باده برافروز جام ما
😂❤️اره خیلی. اینجور که فعلا شناختمش ادم متعهدیهنه بروی هم نیاوردیم

عشقتون پایدار 

خیلی کار اشتباهیه واقعا

من چند سال پیش خط اعتباری گرفتم یهو کرم وجودم گفت بیا امتحان کن

درحالیکه تا الان ۱۷ ساله با هم زندگی می‌کنیم و چیزی ازش ندیدم

تل اونموقغ فی لتر نبود

منم یه موبوگرام نصب کردم و با آیدی ساختگی و عکس بهش پیام زدم

حتی گفتم از کجا شماره پیدا کردم که شک نکنه

دو ماه هر کاری کردم و حتی قرار هم گذاشتم ولی فقط سین کرد و جواب نداد

حتی دعوا  ساختگی تو خونه درست کردم و بی محبتی که ببینم کشیده میشه سمت کسی

ولی باز جوابم نداد

بعد از سه ماه مجبور شدم با خط دائمی بهش زنگ زدم و فهمید اون آدم من بودم

خیلی ناراحت شد و گفت کارت زشت بود

🌝🌝🌝