2777
2789
عنوان

ویروس جدید سرماخوردگی کیا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 114 پست
آخی درد داشته دکتر به من قرص بدن درد نداد نمیدونم چرا حالت عادی برنمیگردم ضعف داره استخوان هام دستام ...

خودت تقویت کن هممم اب قلم بخور اجیل بخور من از صب تا الان فقط یه دونه موز خوردم عوووق حالم بهم میخوره ... ضعفه کل سیستم بدن ریخت به هم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من ناپروکسن داد اما همچنان بدن درد دارم

دیگه باید دورش بگذره ویروسه. بدیه سرما خوردگی معمولی نیست که کل بدن رو درگیر کرد تقویت کن خودتو تا ببینم چی میشه خدا کریمه انشالله همگی خوب شیم

ان شاالله زود خوب بشید حتما سرم بزن چیزای مقوی بخور تا سرپا بمونی این مریضیه متاسفانه اشتهات کور میک ...

ممنون گلم انشالله شما هم بهتر شی 😘

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

دیگه باید دورش بگذره ویروسه. بدیه سرما خوردگی معمولی نیست که کل بدن رو درگیر کرد تقویت کن خودتو تا ب ...

ممنون عزیزم انشالله شماهم بهتر شی😘

عزیزم چه علائمی داشت اون دختره

یه دختر ۴ ساله بود کاپشن کرده بودن تنش سرفه میکرد رو اسباب بازی ها سرفه های خلطی اولشم من ندیدمش چون مشخص بود حالش بده یه گوشه نشسته بود بعد اومد رو اسباب بازی ها این بدبخت باید توخونه میخوابید پدرمادرش انداخته بودنش اونجا

برای تقویت سیستم بدنی خیلی خوبه نمیدونم چند شد با داروهام بودش

من بدبختی مریض میشم وزنم کم میشه به بدبختی زیاد کردم 🥲