2777
2789
عنوان

پسره داره دق میکنهه😭

208 بازدید | 22 پست

من با یه پسره پارسال مجازی باهاش آشنا شدم و حضوری همو دیدیم، اون به قول قدیمیا یه دل نه صددل عاشقشم شد و خودشم لو داد که دوسم داره و دوس داشتنشو بهم ثابت کرد حتی

ولی من قبل از این پسره نزدیک پنج سال با یه نفر دیگه بودم عاشق اون بودم اونو دوسش داشتم ولی اون دوسم نداشت و تهشم خیانت دیدم

درکل من از بین کسی که دوسش دارم و اونی که دوسم داره، گزینه اول اونی که دوسش داشتمو انتخاب کردم و بدجوری ضربه دیدم خیانت دیدم...

الان اون پسره بیچاره همونی که عاشق من بود داره دق میکنهه با پیج فیک استوریاشو میبینم که چقد حالش بده چقد هنوز به فکر منه و چقدم هنوز منو دوس داره خیلی احساساتیهه

حالا دلم براش سوخته میخوام بک بزنم برگردم پیشش، به نظرتون با پیج اصلیم استوریشو ریپ بزنم مثلا بگم نبینم غمتو؟

چی بگم بهش؟ حالش به خاطر من بده من دلیل حال بدشم عذاب وجدان گرفتممم ای خدا🥺💔

کاربری دست چندنفره،🤍🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی خوام نظر بدم 

اما منم دلم سوخت براش

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
به یه ورت بلاکش کن کبد ننش

آخه اون منو دوسم داشت گناه داره عاشقه بچه🥺

دوس ندارم دلیل حال بد کسی باشممم

یاد یه جمله افتادم میگفت که من عاشق او بودم و او عاشق دیگری، این چنین شد که همه ما تنها ماندیم

کاربری دست چندنفره،🤍🦋
از سر دل سوزی برنگرد ، اگر توام دوسش داری برگرد .

نه من دوسش نداشتم و ندارم، درحالی که مطمئنم هر دختر دیگه ای که جای من بود حاضر بود جونشو برا این پسر بده، ولی من نمدونم چرا هیچ حسی نمیتونم بهش داشته باشممم انگار دیگه نمیتونم عاشق بشم یه بار عاشق یه لاشی شدم و بس.

کاربری دست چندنفره،🤍🦋

بخاطر فراموش کردن نفر قبلی نه به هیچ وجه یکیو به خودت وابسته نکن. ولی اگه خودت نتیجه گرفتی این برات مناسبه و بهش حتما علاقه داری برو سمتش درضمن اول مطمئن باید بشی که هنوزم دوست داره یا نه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
۱_ از کجا معلوم به خاطر تو ناراحته؟۲_ به فرض که به خاطر تو ناراحت باشه، حالا که دست رد به سینت خورد ...

اون هیچ وقت منو رد نکرد چون دوسم داشت، من اونو رد کردم چون دوسش نداشتم

کاربری دست چندنفره،🤍🦋
نه من دوسش نداشتم و ندارم، درحالی که مطمئنم هر دختر دیگه ای که جای من بود حاضر بود جونشو برا این پسر ...

چند سالته ؟، چند سالشه ؟؟ 

پس این حس ترحم رو بهش نده ... بالاخره میفهمه به خاطر عذاب و جدان برگشتی.