2777
2789

● داشتین کساییکه ارث و ميراث رو بالا کشیده باشن؟؟ ●

تو فامیل و بستگان پدری و مادری و والدینتون داشتن بستگان و فامیل و اقوام و همشهری داشتین کساییکه حق بقیه بچه ها و نوه ها و نتیجه ها و برادرزاده ها رو بالا کشیده باشن و از چنگ بقیه در آورده باشن و قاااپیده و 

چااا**پیده باشن بدون هیچ وجداان و انساانیتی؟؟؟؟

الان حالشون چطوره ؟؟ تقاص و نتیجه و کارماش رو پس دادن یا نه ؟؟ چی به سر اون افرادی که ارث و میراثشون 

و حق و حقوقشون که حلالشون بوده چی اومد ؟؟؟ 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی داییه پفیوزم دو ساله حق همرو بالا کشیده هیچ مرگشم نیس

بله گلم چه افتضاااح خدا اینطور افراد رو لعن و لعین کنا آخه خدا ازشون نگذره شاید دعا و نفرین مادربزرگی باشه ولی واقعا آدم میسوزه از دست این بی وجدااانی های بعضیاا گلم ...

خدا بهتون صبر بده عزیزم متاسفانه هیچیشونم نمیشه ...

داییم و عموم ماشالله روز به روز عالیتر به قول مامانم داداشم چیکار کنم بذار بخوره

بله گلم درسته متاسفم دورتون بگردم ای خدااا هردوشون ؟؟

چه دوره زمونه ای شده آدم های بی وجدااان .خدا صبر بده ....

یکی از اقوام شوهرم آخر عمری فقط میگفت اون مالی که به ناحق تصاحب کردم رو حلال کنید، یک بارم نگفت بیای ...

بله گلم درسته واایی خدااا عزیزم شاید تمام مال و اموال رو هزار تا جا خرج و پخش کرده بوده نمیتونسته پس بده عجب آدمایی هستن اینطور بی وجدااان هاا ...این بیماری رو هرکسی میتونه بگیره گلم و اصلا راضی نیستم حتی دشمنم بگیره ولی معذرت میخوام ببخشید ایشون حقش بوده اما گلم ...

برادر شوهرم‌حق شوهرمو خورد الان ۳ ساله هیچی نشده ولی یه وکیل که باهاش صحبت میکردم میگفت خیلی از ادم ...

بله گلم درسته متاسفم عزیزم خدا ازشون نگذره خدا لعنتشون کنه اینطور بی وجداان ها رو ...بله درسته وکیل ها چون پرونده های زیادی از زیر دستشون رد شده که آخر و نتیجه ماجرا و قضیه رو میدونن گلم بهتون دلگرمی داده یه وکیل هم یه زمانی به من دلگرمی داد خدا خیرشون بده بعضی وکیل هارو گلم ...