2777
2789
عنوان

شهرمون بااااااارونه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 32 پست
نمیدونمتو امضام دوس داشتم بنویسم : من اون سینوسی م که تو دنبالشی) اشاره به اینکه توی ریاضی همیشه دنب ...

آها. 

پس همون نسبت ضلع مقابل یک زاویه  به طول وتر در یک مثلث قائم‌الزاویه است. 

بین ریاضیدانان بزرگ ایرانی که در اعصار مختلف زندگی کردند یکی از مشهورترین‌هاشون جمشید کاشانی بوده که یکی از دستاوردهاش همین محاسبه سینوس (یا به  زبان علمی زمان خودش که زبان عربی بوده جِیْب) زوایای مختلف و تخمین عدد پی تا چندین رقم اعشار بوده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
آها. پس همون نسبت ضلع مقابل یک زاویه به طول وتر در یک مثلث قائم‌الزاویه است. بین ریاضیدانان بزرگ ای ...

چ جالب

نمیدونستم 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما خوشمون میاد بیاییم تهران برا زندگی ک

ب خدا ب جز آلودگی و ترافیک و گرونی و آپارتمان‌های کوچولو چیزی نداره.ن حیاطی ن سرسبزی بچه تکون میخوره همسایه صداش درمیاد همش تذکر میدم یواش راه برو بلند حرف نزن بلند گریه نکن الان بخاب سرو صدا نکن.داریم می‌میریم برای ی خونه ویلایی تو ی جای خوش آب و هوا...

عشق ممنوعه❤️‍🩹