2777
2789

سلام خانما من چنتا سوال دارم اول اینکه چند هفته باید برم واسه سونو غربالگری و تعیین جنسیت؟

بعد اینکه شکمم خیلی کوچیک و لاغر تو اندازه همون ۱۲ هفته مونده و اینکه اصلا علائم بارداری دیگه ندارم مثل تهوع یا علائم دیگه فقط استرس خیلی شدید دارم این طبیعیه که اصلا علائم بارداری نباشه؟

و یه بار خواب دیدم جنین پسر بود و اوایل بارداری یه کله شیر عروسکی روی لباسم دیدم تعبیرش چی میتونی باشه؟

عزیزم ۱۸ هفته باید بری سونو آنومالی

و اگه حالت خوبه بدون خیلی خوشبختی منم تو هفته شما حالم خوب بود شکمم نداشتم

الان ۲۳ هفته ام شکمم ک اومده جلو کلی مشکلات دارم درد لگن یبوست معده درد

پس لذت ببر فعلا استرس نداشته باش

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۱۸ هفته باید بری سونو آنومالیو اگه حالت خوبه بدون خیلی خوشبختی منم تو هفته شما حالم خوب بود شک ...

دوس ندارم شکمم بیاد جلو از ترک شکم بیزارم راستی شنا اطلاعاتی راجع به کرم موستانگ برای شکم نداری؟

دوس ندارم شکمم بیاد جلو از ترک شکم بیزارم راستی شنا اطلاعاتی راجع به کرم موستانگ برای شکم نداری؟

اگ بچه اولته خب خیلی نمیترکی

منم سر پسر اولم تا ۴ ماه اول اصلا معلوم نبود باردارم.

درمورد اون کرم چیزی نمیدونم من سر بچه اولم ترک نخوردم

ولی این یکی رو هرروز شنیدم با روغن نارگیل اصل اگ چرب کنیم ترک نمیخوره الله اعلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ بچه اولته خب خیلی نمیترکیمنم سر پسر اولم تا ۴ ماه اول اصلا معلوم نبود باردارم.درمورد اون کرم چیزی ...

کرم موستلا بود اشتباه ویرایش گوشی بود از استرس خیلی خیلی شدید دارم روانی میشم دکتر اعصاب هم رفتم یه سری مشکلات دارم

کرم موستلا بود اشتباه ویرایش گوشی بود از استرس خیلی خیلی شدید دارم روانی میشم دکتر اعصاب هم رفتم یه ...

عزیزم استرس براچی داری؟ علتش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتی یک ترک هم به نظر من زیاده خیلی از ترک بیزارم

من اولی رو یه ترک هم نخوردم خیلی خوب بود شکمم جمع جور بود ولی این یکی حس میکنم حتما پاره پوره میشم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اولی رو یه ترک هم نخوردم خیلی خوب بود شکمم جمع جور بود ولی این یکی حس میکنم حتما پاره پوره میشم🤣

هخخ

عب نداره دیگه مادر دو تا نی نی گل میشی عزیزم یه لحظه رفتم تو رویا یعنی میشه شکم ترک نخوره اصلا؟🙁

هخخعب نداره دیگه مادر دو تا نی نی گل میشی عزیزم یه لحظه رفتم تو رویا یعنی میشه شکم ترک نخوره اصلا؟🙁

من هرروز روغن میزنم ولی ترک هم بخورم حقیقت خیلی ناراحت نمیشم فدای ثمره اش

ولا میگن بستگی به ژن مادر هم داره

من کلا تو بارداری اولم ۷ کیلو اضافه کردم جمع جور بودم فکرتو درگیرش نکن رو هرچی حساس تر باشی بدتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40