2777
2789
عنوان

پسرم پنج سالشه و

406 بازدید | 18 پست

خیلی جیغ میزنه. خیلی بدو بدو میکنه 

وقتی کسی باهام حرف بزنه این یه ریز میگه مامااااااان

هرچی میبینه با جیغ میگه مااامااان اینو بخر..یعنی حتی آشغال هم باشه این جمله رو میگه

از کلمات و جملات جدید استفاده نمیکنه مثلا میگه مامان گوشی میخوام بگم نه یا هرچی این فقط همین یک جمله رو تکرار میکنه و چیز متفاوتی نمیگه

اگه چیزی بخواد و ندم منو میزنه😮‍💨

و هیچوقت تا حالا خاطره تعریف نکرده و تعریف کنی هم متوجه نمیشه یعنی بگی امروز چیکار کردی کجا رفتی چیزی نمیگه توام بگی درک نمیکنه فقط باید سوالی باشه مثلا امروز رفتیم پارک تاب سواری خوش گذشت و اون فقط میگه آره 

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی نده بهش.شاید بیبی دیجیتاله 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
باید باهاش حرف بزنی قصه تعریف کنی

آهان قصه تعريف میکنم بجای گوش دادن هی نیگل از اول بگو 

یعنی تا میخوام جمله سوم و بگم این میگه از اول بگو 

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
گوشی نده بهش.شاید بیبی دیجیتاله

خیر گوشی زیاد دستش نیست

بعضی روزا یک ساعت بعضی روزا نیم ساعت بعضی روزا هم هیچ

احتمالا عدم تمرکز ی جلسه ببرش مغز و اعصاب 

پسرخاله منم اینجور بود بهش میگفتیم شوهرش دعواش میکرد میگفت خونوادت عیب میذارن رو پسرم .کاش میفرستادیش مهدکودک ک متوجه میشید اونجا رفتارش چجور ولی حتما پیگیری کنید .ولی بعضی بچع هام کلا خونسردن و زیاد حرف نمیزنن این مشاوره یا مغز و اعصاب تشخیص میده 

احتمالا عدم تمرکز ی جلسه ببرش مغز و اعصاب پسرخاله منم اینجور بود بهش میگفتیم شوهرش دعواش میکرد میگفت ...

مغز و اعصاب بردم در آخر بعد کلی اینور اونور بهم گفت واسش هم بازی بیار و مولتی ویتامین بده امگا ۳ بده و مهد بذار

خیر گوشی زیاد دستش نیستبعضی روزا یک ساعت بعضی روزا نیم ساعت بعضی روزا هم هیچ

تلویزیون چی؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
تلویزیون چی؟

روزی یک‌ ساعت اگه برنامه مورد علاقه ش یاشه دونیم ساعت که کم پیش میاد 

دیگه با داداش ۲ سالش بازی میکنن