2777
2789
عنوان

عکس دماغم😐مامانم عصبیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 46 پست

ورم داری از تمام رخ بعد یک سال خوب میشه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه سوراخ دماغت پیدا نیست و سوراخاش هم اندازست از نیمرخ هم قوس قشنگی داره بیفور هم داری

بیفورم شبیه جادوگراس دماغم😂

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
من خیلی تپلم

تپلا که بامزه ترن اتفاقا 😍

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

غبغببببب

تا یه حدیش طبیعیه خیلیا دارن ولی این که راهکارها داره 🙄

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

تا یه حدیش طبیعیه خیلیا دارن ولی این که راهکارها داره 🙄

بابام میگه دماغ و چشماتو درست کردم دیگه بقیشو دس از سرم بردار😅

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
بابام میگه دماغ و چشماتو درست کردم دیگه بقیشو دس از سرم بردار😅

😂😂دختر اذیت شون نکن دیگه خودت یه مدت کار کن یا اگرم شاغلی که چه بهتر