2777
2789
عنوان

پدرشوهر بي فرهنگ

135 بازدید | 10 پست

سلام خانما

الآن يكسالي هست كه با خانواده همسرم تو يه ساختمانيم( شرايطشو نداريم وگرنه جدا ميشديم)

پدر همسرم آدم واقعا بي فرهنگيه از روزي كه وارد خونسون شدم و اولين عروس بودم هم به من خيلي بي احترامي كرده و هم يكبار هم خانواده من رو به خونشون دعوت نكردن هيچ دعوت خانواده منم قبول نكردن

اما امسال كه جاريم وارد خانواده شد پدرشوهرم نهايت احترام رو به خانوادش گذاشت حتي ازشون تو رستوران پذيرايي كرد و با جاريم راحته

اينم بگم پدرشوهرم وقتايي كه من كنار همسرم مينشستم حساس بودن و چند بار به گوشم رسيد پشتم حرف زده

اما حالا جاريم جلو پدرشوهرم همسرشو ميبوسه و پدرشوهرم ذوق ميكنه😐

خونمونم به اسم پدرشوهرمه

دلم نميخواد تو روش نگاه كنم ازش نفرت دارم چجوري با سياست بر خورد كنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقيقا كارمندهو خانواده من قشر متوسط

معلوم بود از اول

سعی کن بهش محبت کنی و خود شیرینی کنی

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

واي نه من فقط بفكر اينم راحت شم از شرش مردك عوضيالبته جاريم واقعا لوس و خودشيرينه برعكس من آروم و مغ ...

اخه خودت اذیت میشی بهترین راه اینه قلقشو به دست بیاری

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

اخه خودت اذیت میشی بهترین راه اینه قلقشو به دست بیاری

واي دقيقا درست ميگي اما من بلد نيستم و وقتيم به خودشيريني براي همچين آدم بي ذاتي فكر ميكنم ميخوام بالا بيارم

فقط منتظرم خونمون جدا بشه

باور كن هر يكسال در ميون ميرم ديدنشون عوضيا بپوس

واي دقيقا درست ميگي اما من بلد نيستم و وقتيم به خودشيريني براي همچين آدم بي ذاتي فكر ميكنم ميخوام با ...

عزیزمممم ایشالا هرچه زودتر میرین خونه خودتون❤️❤️

ميدونم خانواده اون آه در بساط ندارن فقط طاهرشو حفظ كرده خانميدر كل ميخوام ببينم چجوري بايد باهاش برخ ...

منم عین توام اصلا زبون بازی بلد نیستم آرومم واین کارمونو سخت میکنه، منم رابطم با پدرشوهرم زیاد خوب نیست مادرشوهرم همیشه بهم میگه هر روز به پدرشوهرت زنگ بزن زبون بریز خودتو شیرین کن ولي من اصلا بلد نیستم