2777
2789
عنوان

شوهرم تو ماشینم ردیاب گذاشته 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 92 پست
خب منکه تو ده ساله خیانت نکردم الان میام خیانت کنم شایدم دیده من ازش چیزی دیدم واقعا می‌ترسه خیانت ک ...

شما ذاتت درسته خانومی 

اون دیگه ذهنش بیماره بزار  هر جوری دوس داره فکر کنه 

خدا رو شکر که شرایط زندگیت روبراه اینجور زنهای ج نده خونه خراب کن همجا هستن اما تو قوی باش برای حفظ ...

چی بگم الان با خودم میگم همون موقعی که با منم رابطه داشته میرفته سمت دختره دیگ ببین الا سه ماهه رابطه نداشتیم صددرصد با دختره بوده وقتی بهش فک میکنم نمیتونم باهاش رابطه برقرار کنم درکم کن 😭🤦بعدم همش میگم معلوم نیست چقدر برا اون زنیکه خرج می‌کرده بیشتر عذاب میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که شرایط زندگیت روبراه اینجور زنهای ج نده خونه خراب کن همجا هستن اما تو قوی باش برای حفظ ...

ب نظرت الان شرایط زندگی من روبراهه داغونم بهش شک دارم ازش بدم میاد کجای زندگی من روبراهه ب نظرت 😔

چی بگم الان با خودم میگم همون موقعی که با منم رابطه داشته میرفته سمت دختره دیگ ببین الا سه ماهه رابط ...

میدونم عزیزم منم ی زمانی مثل الان تو بودم درکت میکنم چقد حس بدی داره 

همسرم برای خرید عید همراه من نیومد کارش بهونه کرد رفت سرکار 

اما خود نامردش برام گفت رفته برای دوس دخترش خرید کرده 

ببین من اون لحطه چی کشیدم دنیا رو سرم اورا شد ماتم برده بود اصلا نمیتونستم چیزی بگم 

امیدورام تقاص کاراش پس بده 

میدونم عزیزم منم ی زمانی مثل الان تو بودم درکت میکنم چقد حس بدی داره همسرم برای خرید عید همراه من نی ...

همشون اشغال و عوضین و حالی شدی تو اون وضعیت کامل درکت میکنم کاش میزدی دهن شوهرتو اسفالت میکردی اما من روزی که شوهرم اومد دنبالم چون بهش گفته بودم صددرصد ازت جدا میشم اومد دنبالم خیلی پرو تر شده بود کثافت

ترسیده از دستت بده

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

عزیزم از لحاظ مالی حداقل اوکی هستی دیگه غصه بی پولی نمیخوری

پولش بخوره تو سرش از این ب بعد فقط میخوام ازش پول بگیرم خرج خودم بکنم و پس انداز کنم فقط میخوام ب فکر خودم باشم از این ب بعد باورت میشه رفته بودم براش لباس بخرم ک اون صحنه پیش اومد خاکبرسرش 

همشون اشغال و عوضین و حالی شدی تو اون وضعیت کامل درکت میکنم کاش میزدی دهن شوهرتو اسفالت میکردی اما م ...

من زیادی مظلوم بودم 

منو ی دختر بچه ۷ ساله تصور کن خیلی مظلومم 

من وقتی که خیلی ناراحت مبشم اصلا نمیتونم حرف بزنم 

پولش بخوره تو سرش از این ب بعد فقط میخوام ازش پول بگیرم خرج خودم بکنم و پس انداز کنم فقط میخوام ب فک ...

اره ازش بگیر برای خودت پس انداز کن طلا بخر 

بیزار باش از این به بعد براش محبت نکن 

نمیدونم خدا کنه بعضیا گفتن میخواد اتو بگیره ی غصه ب غصه هام اضافه شد 😂

بجا قایم موشک بازی بشینین با هم حرف بزنین

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)