2777
2789
عنوان

بد میشه اگه این کارو بکنم❓

78 بازدید | 8 پست

یکی از فامیلا، فامیلو برا شام دعوت کرده خونش 

بعد اون جمع همه همسن یا بزرگتر از مامانمن یا ازمن خیلی کوچیکترن،کسی هم زیاد با من صحبت نمیکنه، من واقعا حوصلم تو همچین جمعی سر میره و خانواده هم منو به زور میبرن🤦🏻‍♀️

میگم اگه با خودم کتاب ببرم که حوصلم سر نره ضایعس؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

برو اینستا کتاب ضایع اس

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا تو خودت باید توانایی برقراری ارتباط با غیر همسنات رو داشته باشی چون این کار یه مهارت و قابلیته پس سعی کن بتونی انجامش بدی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
سلام خیلی نه اما خب از جمعها استفاده کنید حرفهاشونو گوش بدید از تجربیاتشون بشنوید‌

غیبت میکنن یا مسائل جنسی و میگن 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید