2777
2789
عنوان

تنها ترین آدم رو زمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 34 پست
امکان نداره ازدواج نکردی

کردم کاش نمیکردم تنهایی توی متاهلی سخت تره من متاهلم ولی مجردم

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جداشو

یه دختر دارم قانون هم به نفع مرداست

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

من ایوب پیامبر نیستم و مثل اون صبر ندارم منم تو انفرادی ام 💔ما بدنیا اومدیم هم این دنیا زجر بکشیم ...

معمولا انسان‌ها تصور می‌کنند خود در مرکز جهان قرار دارند؛ رنج شون دردناک‌ترین رنج‌هاست... زندگی‌شون خیلی عجیب و غریبه! ... اتفاقاتی که برای اونها افتاده برای اولین بار برای یک انسان پیش اومده و...

در صورتی که در واقع غالبا هزاران  انسان معاصر یا قدیمی مشکلات و دغدغه‌ها و شرایط شبیه اونها رو تجربه کردند و هزاران انسان شرایط دشوارتر از اون رو تجربه کردند!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
معمولا انسان‌ها تصور می‌کنند خود در مرکز جهان قرار دارند؛ رنج شون دردناک‌ترین رنج‌هاست... زندگی‌شون ...

من اطراف خودم هیچکس بدبختر ازخودم ندیدم

دلیلش اینه که پدر و‌مادرم فوت شدن و یه شوهرمعتاد عوضی دارم هیچکسو ندارم که پشتم باشه دلم بهش گرم باش ...

آخی عزیزم الهییی😔

منم پدرمو تو۷سالگی از دست دارم 

زندگی انقدر بهم فشار آورد که تو ۳۸ سالگی انگار زن‌۵۰ساله ام اما فهمیدم که فقط خودم میتونم حال خودمو خوب کنم .میجد برو دوستهای مسجدی پیدا کن کلاسها و جلسه هاشون شرکت کن و دست به دامن اهل بیت ع بشو

همسایه کریمه اهل بیت ع.
دلیلش اینه که پدر و‌مادرم فوت شدن و یه شوهرمعتاد عوضی دارم هیچکسو ندارم که پشتم باشه دلم بهش گرم باش ...

اسی منم پدرمادرم فوت شدن و تنها زندگی میکنم ...............خدا بزرگه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من اطراف خودم هیچکس بدبختر ازخودم ندیدم

چنین قضاوتی ممکن نیست. چون برداشت شما بر اساس دیدی که از بیرون به دیگران دارید با حقیقت تجربه‌ای که اونها دچارشند قابل تطبیق نیست.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
ازشمابدترخیلی زیاده،خانوات پشتتن

کو خانواده میگم پدر و مادر ندارم

چنین قضاوتی ممکن نیست. چون برداشت شما بر اساس دیدی که از بیرون به دیگران دارید با حقیقت تجربه‌ای که ...

من ندیدم هیچکس تو شرایط من باشه اطراف خودم ندیدم هیچکسو 

نه اینطورم نیست،بزرک شدتصمیم میگیره باکی باشه

بچه سه ساله رو بدم دست معتاد تابزرگ بشه  مادر شدی ؟