2777
2789

با چه روشی می خونید؟

چجوری؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
من خیلیییییقبل خواب میتونی بخونی

مثلا چه نتیجه ای ازش دیدی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روش نداره، 

دانلود کن صوت آقای پرهیزگار رو

همراه باهاش قرآن رو باز کن و بخون، ترجمه شم بخون

من به تمام قرآن اعتقاد دارم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
چله میتونی بگیری نمیدونم من قبلاها خوندم چلشو

حاجت گرفتی؟

شب جمعه ها هدیه ب روح پدرمادرم میخونم  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
حاجت گرفتی؟

نمیدونم واس چی خوندم . اگه برا مریضیم باشه اره خوب شدم تقریبا اگه برا ازدواج هنوز ازدواج نکردم ان شاءالله اثر میزاره.  ولی خیلی خواص داره اگه خدا توفیق بده ان شاءالله قسمت شه چله بگیرم شاید

هر ذکر یا دعا یا قرانی بخونی با اعتقاد بخونی حتما حاجتروایی مگه ب علت هایی ک حکمت داره .

سوره یس خیلی خواص داره اگه از صمیم قلب و با اعتقاد بخونی ان شاءالله حاجتروا میشی . برا منم دعا کن . 

من دقیق یادم نیس واس چی خوندم یه حالت کلی خوندم شاید یا برا مریضیم که اینطوری حاجتروا شدم . ایندفه قسمت شه برا ازدواج و خوشبختی شاید شروع کنم . خدا همه رو حاجتروا کنه .

همه مسلمونا اعتقاد دارن شما هدفت از تلاوت سوره یاسین چیه ؟؟؟

چرا همه تاپیکام یه حرف عجیب غریب می زنید😂

چرا همه تاپیکام یه حرف عجیب غریب می زنید😂

ببین من احساس میکنم شما میخواید چله سوره یاسین بگیرید و یا برای حاجت روایی بخونیددرست ، منطورتون اینه ولی  شما به لُب مطلب اشاره نمیکنید و در طرح موضوع اصلی حاشیه میرید

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ببین من احساس میکنم شما میخواید چله سوره یاسین بگیرید و یا برای حاجت روایی بخونیددرست ، منطورتون این ...

بله درست فکر کردید