2777
2789
دعا شرایط داره رعایت کنید ان شاءالله خونه دار میشید

خداروشکر شما حاجتتون رو گرفتید

منم از زیارت عاشورا نتیجه گرفتم البتع برای من یه حاجت اداری بود 

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خدا قابل بدونه ان شاءالله اگر به صلاحتون باشه الساعه بررآورده بشه به مادر و مدرتون بگید دعای عا ...

ببخشید یسوال

شما که علمش رو دارید 

پدرِ پدرم ینی بابابزرگم فوت شده

من هیچوقت ندیدمش و ایشون فوت کردن

پدر خودمم بنا به دلایلی که اشتباهه اصلا برای ایشون نه نذری انجام داده نه احسانی..

اگه من براش چیزی احسان کنم یا مثلا برم سر خاکش یا ازش خواسته ای بخوام منو میشناسه ؟ 

همین بحث خواستن از مرده هامون بنظر شما چیز درستیه ؟ 

بنده با افتخار چادری هستم ۱۰ ساله مداح اهل بیت ع قبل خونه خریدن مداح نبودم بعدا توفیق پیدا شد😊

همینه که دعات براورده شده .

وگرنه من نماز هم میخونم .ختی عاشق نماز شب هستم ومیخونم 

ولی حجابم زیاد بد نیست .ولی خوب پوشیده پوشیده هم نیستم.

از شوهرمم متنفرم و...

شما خوب اهل مداحی واینا هستین .بلاخره یه فرقی بین منو شما صد درصد پیش خدا هست دیگه

میتونی بگی چحوری .خوندی چه زمانهایی خوندی چیا رو رعایت کردی یا نکردی

م توی ماه محرم بود هر روز ظهر یا عصر خیلی ساده 

از گناهان‌مثل غیبت و رعایت نگردن حجاب و دل آزردن و کینه نداشتن دوری کردم سعی میکردم بیشتر نمازهام‌اول وقت و به جماعت خونده بشه

کمک حال مادرشوهر بودم اخلاقشونو تحمل میکردم اخلاق خاصی داشتن😅 احترام به بزرگترها مخصوصا خانمهای مسن زیاد احترام‌نیکردم 

نذری درست نیکردم شله زرد آش 

از لقمه ترام دوری میکردم احترام به شوهر و برای امام حسین ع زیاد گریه کردم  روضه گوش میدادم 

البته من به قصد چله اینکارهارو نکردم‌کلا اخلاقم همیتجوریه بعدا فهمیدم کل ماهومحرم و صفر رو ندامت داشتم به خوندن که خونه نصیبم شد اتفاقی چله گرفته بودم بدون اینکه متوجه بشم دارم‌ میگیرم

همسایه کریمه اهل بیت ع.
همینه که دعات براورده شده .وگرنه من نماز هم میخونم .ختی عاشق نماز شب هستم ومیخونم ولی حجابم زیاد بد ...

خودتونو دست کم نگیرید 

انسانها همه خوبن فقط یکم غافل هستن از احکام و ....نا امیدی از ناحیه شیطان هست خواهرم‌توکل کن برخدا

همسایه کریمه اهل بیت ع.
م توی ماه محرم بود هر روز ظهر یا عصر خیلی ساده از گناهان‌مثل غیبت و رعایت نگردن حجاب و دل آزردن و کی ...

خدا رو شکر .ایشالا همیشه دعاهات براورده بشه .وعاقبت بخیر بشی.

اگه شد برا منم دعا کن سالهاست از خدا میخوام اخلاق گند شوهرم رو خوب کنه .دنبال یه نفر بودم که برام چله حق شناس بگیره و...مثل نایب .شاید اخلاق گوهش خوب بشه 

ببخشید یسوالشما که علمش رو دارید پدرِ پدرم ینی بابابزرگم فوت شدهمن هیچوقت ندیدمش و ایشون فوت کردنپدر ...

ببینید ارواح کاملا بر دنیای ما تسط دارن و مارو میبینن و تا ابدو دهر اونا پدر و مادر و پدر بزرگ ما هستن و میمانند  حتی پس از مرگ و متوجه حضور شما بر سر قبر میشوند 

اتفاقا بحث توسل به پدر و مادرهای آسمانی بسیار ندی هست اگر دستشون باز باشه کمکتون میکنن 

ما دعای توسل داریم که ائمه رو میش خدا واسطه قرار میدیم  صدرصد اگر حاجت به صلاح و خیرمون باشه برآورده میشه

همسایه کریمه اهل بیت ع.
ببینید ارواح کاملا بر دنیای ما تسط دارن و مارو میبینن و تا ابدو دهر اونا پدر و مادر و پدر بزرگ ما هس ...

مرسی عزیزم :)♥️ واقعا نیاز داشتم یکی مطمئنم کنه

خدا رو شکر .ایشالا همیشه دعاهات براورده بشه .وعاقبت بخیر بشی.اگه شد برا منم دعا کن سالهاست از خدا می ...

تغییر اول از ناحیه خودت باشه کلاسهای همسرداری میگه ابتدا خودمون تغییر کنیم‌زیرک باشیم‌باهوش 

هر حرفی رو هرجا نگیم بهش برای خودمون ارزش قائل باشیم گیر بازار نباشیم 

ابتدا خودمون تغییر کنیم  اونم ناخواسته تغییر میکنه 

همسایه کریمه اهل بیت ع.