2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سینه و گلو رو با روغن زیتون گرمی که نسوزونه ماساژ بده 

آبجوش عسل و زنجبیل هم خوبه برای رفع سرفه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
شیر عسل ی گیاهم هست اسمش شکر تیغال

شکر تیغال بچه نمیتونه بخوره خیلی تلخه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

چند سالشه شیر گرم کن یه لیوان بخوره. تو خونه ویکس داری بکش سینه اش کف پاش جوراب پاش کن.  یا بخور بهش بده.  شربت گل بنفشه خوبه  دم کرده بابونه خوبه.( روتارین هم خیلی خوبه اگه بچه خیلی کوچیکه نده) 

یکم آبلیمو ترش طبیعی +نصف لیوان آب ولرم+یک قاشق عسل

اگه خلط پشت حلق هم داره یه لیوان شیر رو بجوشون داخلش یه حبه سیر رنده شده و یه قاشق غذاخوری پر عسل بزن 

آب رو آتیشه 

اصلا مزه نداره

من کرونا داشتم مامانبزرگم داد بهم به دهنم تلخ اومد

نمیدونم شایدم من اینجوری حس کردم 

عزیز عشل ندارم جیکار کنم ۱۱ سالشه

تو یکم شیر سرد یه قاشق غذاخوری نشاسته بریز انقد هم بزن که کامل حل بشه بعد یه زرده تخم‌مرغ بهش اضافه کن و شیر داغ رو آروم آروم اضافه کن و با دست دیگت تندتند هم بزن که گلوله نشه یه تیکه نباتم برا شیرینیش بنداز داخلش بده بخوره

اما به همسرت بگو حتما عسل بخره آبلیمو عسلی که گفتم هم سرفه هاش کم میشه هم تقویت سیستم ایمنی بدنش میره بالا 

اره احتمالا چون هیچ مزه ای نداره

الان مامانبزرگم زنگ زد اتفاقا ازش پرسیدم گفت به تو  کرونا داشتی به پیشنهاد عموت کندر حل کردم تو آبجوش دادم

خوبه منو نکشتن 🤣🤣