2777
2789

یعنی منظور حرف همو نمیگیرین؟

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما فقط همه سر و صدا بحث ها تو خونه مون بین بچه هامون هست یعنی دیونه مون کردن 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

پارسال با شوهرم دعوا کردم الانم یادشه ! حالا دعوا چی بود من خواب بودم آقا پدر و مادرشو دعوت کرده بود یک ربع مونده برسن منو بیدار کرده منم عصبانی شدم گفتم چرا الان میگی ! در همین حد !!!! بعد بهش برخورد الان میگم برگردن! منم نذاشتم همین ! گاهی یادش میوفته میگه فلان روز تو با من دعوا کردی !

شوهر من  کلا  هر چی میگم   یه چی دیگه برداشت میکنه  میگم  همش  سرت تو گوشیه  به من  توجه نمیکنی  میگه  مگه برات  کم گذاشتم  خب ابلهه  کم  گذاشتن   مگه  فقط،تو پوله   خیلی  خره    خیلی سرشو میزارع  رو دیوار فشار میده عن اقا

شوهر من کلا هر چی میگم یه چی دیگه برداشت میکنه میگم همش سرت تو گوشیه به من توجه نمیکنی میگ ...

متنفرم ازشون

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
[QUOTE=365945013]😑 من میگم کلاه سرت کن وقتی با موتوری اون فکر میکنه من دارم دستور بهش میدم بعد جنگ ...

والله بخدااا تمام دعواهامون سر همیناست 

یا مثلا میگم فردا بریم بیرون  میگه باشه

فرداش میگم پاشو میگه کجا چی 

دلم میخواد خودمو بکشم 

ولی دوستاش بگن فردا دور هم جمع بشیم یادش نمیره

شوهر من کلا هر چی میگم یه چی دیگه برداشت میکنه میگم همش سرت تو گوشیه به من توجه نمیکنی میگ ...

دقیقاااا همشون همینن

امروز با دوستاش رفته باغ۴تا پیام به من داده

یکیشم این بود دوستت دارم چون میدونه جرش میدم

خستم کرده