2777
2789
من 😔چون وقتی دوسالم بود از بابام طلاق گرفت و رفت الان ک ۲۲سالمه و ازدواج کردم و دوماهه ک باردارم ول ...

ای جانم عزیزم چقدر واست سخت بوده 🥺

ولی اگه باشه و بین تو با بقیه ی بچه هاش فرق بزاره و بهت محبت و توجه نکنه و هیچوقت ازت تعریف نکنه و همیشه ازت ایراد بگیره و تحقیرت کنه واسه کوچیکترین کاراش سرت منت بزاره میفهمی که هر مادری که بالاسر آدم باشه مهربون نیست عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365945441]ای جانم عزیزم چقدر واست سخت بوده 🥺 ولی اگه باشه و بین تو با بقیه ی بچه هاش فرق بزاره و بهت محبت و ...[/QUOT

اره گلم خیلی برام سخت بوده هیچ مادری بین بچه هاش فرق نمیزاره مطمئنم تو اشتباه متوجه شدی مادرا بچه هاشون رو ب اندازه هم دوس دارن حتی اگه بدترین کارای دنیا رو هم بکنن

[QUOTE=365945441]ای جانم عزیزم چقدر واست سخت بوده 🥺 ولی اگه باشه و بین تو با بقیه ی بچه هاش فرق بزا ...

من یه مدت که با برادرم قهر بودم بلاکش کرده بودم اونم رفته بود به مامانم گفته بود بعد از اینکه آشتی کردیم اثمد پیشن همون موقع مامانم زنگ زد بهش وقتی داشت با برادرم حرف میزد فهمید که اومده پیشم گفت چرا رفتی و کلی از این حرفا که مگه فرور نداری و این حرفا منم شنیدم

دیدم که چقدر پشت من با بقیه حرف میزنه و من و خراب میکنه همیشه از من پشتشون گله میکنه 

وقتی باهم قهریم من اگه بمیرم هم بهم زنگ نمیزنه مادره تا وقتی که اونجور که دوست داره باهاش رفتار شه! 

من یه مدت که با برادرم قهر بودم بلاکش کرده بودم اونم رفته بود به مامانم گفته بود بعد از اینکه آشتی ک ...

اشکال نداره عزیزم تو ب دل نگیر خودش ی روز پشیمون میشه میفهمه اشتباه کرده