2777
2789

دختر خالم کلاس اول قبول نشد و امسال دوباره کلاس اوله

دبشب خالم ناراحت بود درد دل مبکرد با مامانم ک چیزی نمیفهمه دخترم و درسشو نمبخونه، دوباره امسال کلاس اوله😂😂😂

مامانمم واسه اینک دلداریش بده میگفت دیگ اینو نگیااااا، تو شانس اوردی، دوباره براش مرور میشه خیلللللی بهتره، بیشتر یاد میگیره خیلی شانس اوردی ک قبول نشده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای من ینی از خنده غش کرده بودم اخه این چ مدل دلداریه، خیلی داره فراتر میره کهههههههه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چهمه خنده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست گفته مادرت

بچه هایی که بزرگتر ان حتی یک روز، تو ابتدایی خیلی جلوتر از بقیه هستن و راحت ترن 

و وقتی که تو کلاس از بقیه بهتر باشن ، اعتماد به نفس میگیرن و از تشویق زیاد مغزشون شرطی میشه و به اصطلاح احتمال درس خون شدنشون خیلی بالا میره

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
مگه دیگه ردي هم داریم🤔

مامانم معلمه 

خیلی سعی میکنه یادشون بده بعضیا مشکلی ندارنا ولی در طول سال یه کلمه هم از درس نمیفهمن 

اینا رد نشن معلم در حقشون ظلم کرده

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀