2777
2789
یعنی چی شماره نگرفتی؟ یعنی پسرا بهت شماره ندادن؟

البته تو شهر بزرگ بودیم و این‌ها ازدواج سنتی خیلی کمه به خصوص که من کوچولو هم به نظر می‌رسم

ولی خب مثلا هیچ‌وقت نشده تو اجتماع کسی بهم شماره بده 

هیچ‌وقت هیچ‌کدوم از پسرای اقوام هم ازم خواستگاری نکردن با اینکه رسم ازدواج فامیلی هم داریم تو اقواممون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نفهمیدم چی گفتی ولی باشه🤣

برو مسجد توش پره پیر زن خودتو خیلی موجه نشون بده کمک کن مثلا خواستن بشینن البته زیر پوستیا بعدا سرو کلشون یکی یکی پیدا میشه ازین جلسه پلسه ها  دیدم که میگما🤣🤣

البته تو شهر بزرگ بودیم و این‌ها ازدواج سنتی خیلی کمه به خصوص که من کوچولو هم به نظر می‌رسمولی خب مث ...

شاید زیادی سر سنگینی خوب اینکه بد نیس طرف جرعت نکرده

ببین من یه دوس داشتم اسمش پروین بود گفت بیا بریم خیابون آقا چشت روز بد نبینه! هر جا میرفتیم شونصد نفر میوفتادن دنبالمون اخرش گفتم بابا خدا فظ من‌نبودم 

برو مسجد توش پره پیر زن خودتو خیلی موجه نشون بده کمک کن مثلا خواستن بشینن البته زیر پوستیا بعدا سرو ...

امتحان میکنم

ولی خب دارم اعتماد به نفسمون از دست میدم میگم نکنه زشتم یا عیبی دارن که کسی از من خوشش نمیاد

دویتامین بچه دارن و من همچنان بی خواستگار🤐

اخه  مگه قراره همه مث هم باشن 

اولا اونیکه 20 سالشه دوتا بچه داره غیرنرماله نه تو

دختر 20 ساله باید تاااازه کم کم اگه وقت و حوصلشو داره ب ازدواج فکر کنه 

اصلا با  این حرفا ک فلانی انقد بچه داره انقد پس انداخته .انقد ساله ازداج کرده من هنوز مجردم خودتو و مغزتو خسته نکن 

من الان 17 سالمه ...یکی از همکلاسی های دوران راهنماییم  حاملس ماه بعد زایمان میکنه

حالا من بیام بگم من از اون کمترم ؟باور کن دلمم براش میسوزه ...

شوهرش 30و خوردی سالشه تو راهنمایی ترک تحضیل کرد رف یه شهر دیگ دور از خانواده و دوستاش ..تو این سن کم حامله تو یه خونه تک و تنها تو شهر غریب حالا شوهرش شبا 9 ب بعد میاد خونه ..انقد پشیمونههههه ولی بعضی تصمیما راه برگشت ندارن و پشیمونی ب درد آدم نمیخوره 

🫀🤍

اره اینم هست ولی نمیدونن چرا احساس کمتری دارم نسبت بهشون

شاید هر دختری یه زمانی این حسارو تجربه کنه 

ولی سعی کن زود غلبش کنی 

جثت ریزه میزس ؟بیبی فیس نیستی ؟دانشگاه میری /؟کار میکنی 

کلا تو اجتماع هستی 

اهل دوستی چی ؟

🫀🤍

امتحان میکنمولی خب دارم اعتماد به نفسمون از دست میدم میگم نکنه زشتم یا عیبی دارن که کسی از من خوشش ن ...

نه به زشتو خوشگلی نیس 

ببین یه عطر ملایم بزن ازین ناخون مصنوعی پصنوعیا هم کلا نزن ناخوناتو یزره بلند و زیراش تمیسسسسسس 

بعد چادر ملی و قشنگگگگ روسری شیک میتونی گوگل عکسهای ازاده نامداری سرچ کنی ازش الگو برداری یه ارایش ملیح که اصلا بگی نگی باشه مثلا فقط کرم و رژ خیلی خیلی محو ببین اون چکار کرده همونو کن بعد اروم و شمرده صحبت کن به پوستت برس یه کتاب بزار رو سرت صاف راه برو وقتی میشینی پاهاتو جم کن یه کتاب هست اداب معاشرت اونو بخر و زیاد تو جمع مذهبیا باش سریع بشمار سه رفتی دختر خواهرای من یکیشو دادم ساندویچی یکیشو دادم بوتیک خوشبختتتت از همین راه توهم بدو و دعام کن🌹 ایشالله که خوشبخت بشی

نه به زشتو خوشگلی نیس ببین یه عطر ملایم بزن ازین ناخون مصنوعی پصنوعیا هم کلا نزن ناخوناتو یزره بلند ...

انصافا این پسرایی ک ماماناشون تو مسچد دنبال زن میگردن براشون رو قبول دارین ؟

من خندممم میاااد 

🫀🤍