2777
2789
عنوان

خانوما ناردونه درست کردم ببینید خوب شده📸عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 47 پست
مگه خورشت ناردونم داریم؟ ینی همش با ناردون هست؟

اره تا حالا درست نکردم😂ولی با انار ومرغ ...اینجور چیزهاست 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
سفتن که

موقع خشک شدن یه مقدار دونش نرم تر میشه توی پخت هم دونش کامل نرم میشه میپزه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره تا حالا درست نکردم😂ولی با انار ومرغ ...اینجور چیزهاست

اره با انار خیلی خوب میشه البته من اب انارش ورفتم یکم برا همین گوشتش کم شده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خب بعدش هوا بخوره چی میشه

بعد دونه ها کاملا خشک. میشن مثل عکس فقط یه لایه نازک گوشت انار میبینی رو دونه ها من مقداری ابشو برداشتم برای همین دونش لخت تر شده

این عکس انار دون شده که میخوای نمک بزنی بخوریکاش واضح تر مینداختی همه متوجه بشیم

واضح تر ازین دیگه😐

عزیزمیما میگیم نار دونه و داخل شکم مرغ میزنیم خیلی خوب میشه البته خالی هم خیلی میخورم فقط یبوست میگی ...

😄😄😄ما هم تو ترشک و چندتا غذای محلی میریزیم خیلی خوشمزه اس فقط دندون باید مراقب باشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😄😄😄ما هم تو ترشک و چندتا غذای محلی میریزیم خیلی خوشمزه اس فقط دندون باید مراقب باشی

اره من خودم یبوست میگیرم بعدش اما شوهرم خیلی دوست داره 

ناردونه هم عکس داره ولی انگار چلوندی هسته هاش دیده میشه سفیده

خب شما نیا ناراحتی 

جالبه عنوانودیدی و اومدی 

دستت درد نکنه عالی

مرسی قشنگم🥰❤️

قربونت یکم از دورتر عکس مینداختی بفهمیم چیه این

تازه یکی میگفت از نزدیک تر میگرفتی🤣

همین؟😂

دونه انار خشک شده رو ناردونه میگن

😁😂🤣😂🤣 عالی در هر صورت نوش جان😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😁😂🤣😂🤣 عالی در هر صورت نوش جان😍

عزیزمی🤗🌹😂❤️

واضح تر ازین دیگه😐

منظورم اینه یکم دوربین دور میکردی قشنگ واضح می افتاد 

چون این انگار انار شب یلدا دون شده که خورده بشه😕

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

وا چرا بدت میاد من چون خودم عکس هام جوریه بقیه متوجه میشن گفتم بده

در هرحال نوش جونت

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷