2777
2789

حالا عباس چند سالشه ۲۰😭😂

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

الهییی😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

😂😅😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدم این فاصله سنی رو 

😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

فاصله سنی گلزار از زنش بیشتره

یعنی داستانشون این بوده؟😅

عباس کیست

😂😂😂نمیدونم فکنم همسایشونه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
فاصله سنی گلزار از زنش بیشترهیعنی داستانشون این بوده؟😅

البته خدا منو ببخشه

😂😂😂نمیدونم فکنم همسایشونه

حالا دختر من میگه فرزاد فرزینو دوس دارم حالا تفاوت سنی چقدره تقریبا ۳۰ سال

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عباس که بود و چه کرد که اینگونه دل برده؟

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

عباس که بود و چه کرد که اینگونه دل برده؟

دوستم میکه حال عباسو بیینیم قيافه 💩 نداشته باشه 😂

دوستم میکه حال عباسو بیینیم قيافه 💩 نداشته باشه 😂

از این کفتر باز ادیداس سه خط پوشا نباشه خیخیخی

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

منم شش سالم بود به یکی از خانومای فامیل گیر داده بودم من عروستم من از پسرت خوشم میاد پسرش اون موقع بالای بیست سال داشت جلوی پسره هم میگفتم همشون میخندیدن مامانم هی می‌گفت زشته دختر نگو حالیم نبود که