۸ سالشه کلاس دومه معلمشونم سخت گیره …دخترم ذاتا کم غذاست برای همین تا این سن مشکلاتی مثل رو دل کردن و تهوع سراغش نمیومد… الان یه هفته است مثلا روزی سه چهار بار میگه حالت تهوع دارم گلاب به روتون میخوام بالا بیارم ولی نمیاد… صبح قبل مدرسه که حسش بدتر بود اقام بردش دکتر…دکتر فقط اندانسترون داد بهش.. هیچ علائم دیگه ای نداره حسشم نیم ساعته است
و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
معدش سرد شده و سینش .... منم وقتی سرما بهم بخوره تهوع میگیرم . دمنوشهای با مزاج گرم مثل هل و زنجبیل دم کن با عسل بخوره . سردیجاتم نخوره . لباسشم گرم
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اگه معلم دخترت سختگیره کلاسش رو عوض کن . شاید حالش تغییر کرد
از مشاور کمک بگیر در نهایت
کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
اره اگر تو بخواب یا بیدار سینم سرما بخوره و خودم نپوشونم
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .