2777
2789

● بعد صد سال مهمونی اومدن خونمون ●

(( بعد صد سال خانواده ی پدریم که صدساله با هم سر مسائل و اختلافات خیلی بزرگ و افتضاح و اسفناکی دلمون رو شکستن با اینکه بستگان و فامیل درجه یک مادرم هستن قطع ارتباطیم اومدن خونمون مهمونی اما انگار که یه غریبه ای هستم میون یه جمعیت مردم چون کلی درگیری و مشکلات و معضلات تو زندگیمون داریم اما اینا تو بدترین شرایط زندگیمون پشتمون رو خالی کردن اما خودشون کبکشون خرو**وس میخونه و شاد و شنگول و غبراقن سرشونم میرقصه و کمرشونم میرقصه اونوقت ما که یه عمره تو زندگیمون میدوییم زندگیمون یکنواخت و کرخت و یخبندان هست و همیشه حس اشباح و روح و ربات بودن بهم میدن میدونین زندگیشون خیلی شلوغ و پرجمعیت و پرهیاهو و جارو جنجال و پر اتفاقات جدیده اونوقت ما سرمون بی کلاه موند عین سنگ شدم از عدالت پارادوکس برعکس این دنیا که عمرمونو فقط کشتیم و زندگی نکردیم ••• )) 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

●(( دوستان و عزیزان نیاین بنویسید که وایی چشم دیدن خوشی و خوشحالی مردم رو نداری یا تو این دوره زمونه از کسی انتظار نداشته باش و فلان و بیسان اولا که بستگان و فامیل درجه یک مادرم هستن دوما بیشتر ارث و ميراث پدربزرگم رو بالا کشیدن و باهاش منزل و ماشین لوکس خریدن نتونستیم شکایت کنیم بخاطر ابرو و حیثیت و حررمت نون و نمک و یه قرون و درهم از مال و اموالی که حقمون بود و حالمون بود رو تو اینهمه سال بهمون ندادن و از گلوی ما بریدن و زندگی و کاشانه موقعیت و وضعیت لاکچری برای خودشون و بچه هاشون ساختن در صورتیکه منزل پدربزرگم رو پدرم با عمو بزرگم شریک بود و بیست و پنج سال پیش اندازه چند میلیارد الان میشه خوردن و  آشامیدن و یک آبم روش هیچ عدالتی براشون اجرا و برپا نشد و تقاص و کارما و تاوانی هم پس ندادن ما سوختیم و اتیش گرفتیم و عمرمونو سوزوندیم و منم پیر شدم و پژمرده از حرص و جوش خوردن و بدون هیچ حمایتگری و پشتیبانی •••))

●((میدونم تااپیک قبلی هم نوشتم اما اونقدر دارم حرص و جوش میخورم که مثل انبااار باارووت و مهمات و مثل آب جوشی که قل قل میزنه و مثل چی دارم از درون میسوزم و اتیش میگیرم برای 

تضاهر کردن پیش خلق الله و همشهریامون و شعافگری و پوز دادن و چشم و هم چشمی از زندگی لاکچری و لوکس شون و پیشرفتشون و سرکوفت زدن تو سرما و تحقیرمون که سالهاست قطع رابطه و جدایی کامل هستیم اومدن و از در خونمون میندازیم بیرون از پنجره میان تووو و رفت و آمد و معاشرت فیزیکی اصلا باهاشون نداریم و کارت دعوتی برای اومدنشون نفرستادیم مثل چی افسرده و خموده و پژمرده و پیرر شدم تو جوانی از حرص و جوش خوردن و موقعیت و وضعیت و مشکلات و معضلات مارپیچی زندگیم که بدون پشتیبان و حمایتگر به دوش کشیدم مثل یک خانوم پنجاه ساله میانسال شدم اونوقت اینا هر روز جوان تر و خوش لعاب تر و شاداب تر 

میشن و منم از بهر تماشای جهان آمده ام •••))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ادمایی که اینجورین خدا پاداش کاراشونو میده بعد پرتشون میکنه جهنم

ای کاش این دنیا جواب بدن عزیزم ما که اینجا داریم میسوزیم 

اشتباه کردین شکایت نکردین اگه مدرک داشتین باید شکایت می کردین خاک تو سرشون بی لیاقتا که مال مردم میخ ...

بله گلم ما حرمت نگه داشتیم قضیه واسه بیست و پنج سال پیشه ارث و ميراث اما بازم میسوزم و تعجب می‌کنم چطور به ما میخوان پوز بدن و شعاف کنن که مارو بیشتر عصبی کنن خدا ازشون نگذره الهی خدا لعنتشون کنه دوباره حرص خوردم