2777
2789

من دیگه خسته م اعتقادم خیلی ضعیف شده 

خدایا کاش بین بنده هات فرق نذاری خسته م از تنهایی و حسرت😔😭💔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اصلا به اعتقاد نیس به دله من خودم به هیچکدوم از مسائل اسلامی اعتقاد ندارم اما همیشه دعاهام برآو ...

منظورت از دل صاف چیه؟

من به هر نحوی که فکر کنی صداش زدم با دل شکسته و صاف با گریه با واسطه ولی جواب نداده از خودمو زندگی متنفر شدم دیگه😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منظورت از دل صاف چیه؟من به هر نحوی که فکر کنی صداش زدم با دل شکسته و صاف با گریه با واسطه ولی جواب ن ...

نمیدونم عمیق عمیق از خدا بخواه با تمام وجود همه سلولیت رو به خدا وصل کن 

یذره پیچیدس کلا 

یه جور اتصال عجیب با خدا دارم کلا

درک ما از خداوند خیلی ضعیفه.

اگه دوست داری موضوع: موانع استجابت دعا ،رو از کانال استاد شجاعی، گوش کن.

خیلی قشنگه عزیزم 

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostas_shojae

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
نمیدونم عمیق عمیق از خدا بخواه با تمام وجود همه سلولیت رو به خدا وصل کن یذره پیچیدس کلا یه جور اتصال ...

من تو نماز شب همینجوری صداش زدم و دعا کردم ولی جواب نداده 

نمیدونم والاشاید الان به صلاحت نیس

😔 وقتی ۵۰ سالم شد به صلاحمه؟😔😔

به قول یه بنده خدایی برا هر سن زنی شوهر هس از ده سال بگیر تا هشتاد سال اصلا نگران نباش بعدم مگه چند ...

تا یه سنی آدم توانایی باروری داره ۲۹ سالمه همه ی دوستام و خیلی کوچیکترا ازدواج کردن اونا خیلی از من معمولی ترن من ظاهرم خوبه و شاغلم ولی انگار نامرئیم هم پیش خدا هم پیش بنده های خدا😪

ازدواج تو ۴۵ سالگی به چه دردی میخوره وقتی بچه دار نمیشی و تهش بازم تنهایی و حسرت بچه ست 

کاش اگه اتفاق میفته به موقع بیفته 🥲 به معنای واقعی کلمه خسته م از دعا از صبر و انتظار از حسرت 

کاش خدا به منم نگاه کنه کاش منم طعم خوش زندگی رو بچشم چون الان زندگیم خوب نیست و پر شدم از عقده😔😔💔