2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازدواج خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 162 پست

اخلاقای بدت رو حذف کن و روی بهتر شدنت کار کن

اگه آدم خوبی نباشی قرار نیست ادم خوب با اخلاقای خوب جذب کنی 

همون چیزی رو جذب میکنی که هستی 

روی اصلاح خودت وقت بزار چون در غیر اینصورت حتی اگه آدم مناسب بیاد سر راهت نمیتونی نگهش داری و با رفتارت از دست میدی 

اگر برات سخته که دور ازدواج و رابطه ی سالم رو خط بکش

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

اینا همه سناریوعه . قبل همه اینا من باید تمیم بگیرم ازدواج کنم

ای بابا الان مسئله اینه راضیت کنیم ازدواج کنی 😐خب ازدواج کن برادر ساده و مختصر 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین جوجه جان دانشگاه پن استیت آمریکا جزو پنج دانشگاه برتر جهانه ، و حالا من پذیرش دکتری شو گرفتم و ...

باشه تو بزرک من کوچیک .انقد تو این سایت امثال تو میبینم نی نی سایت نیست ک قپی سایته 

درسته ولی اینو کسی میگه ک مثلا فوق تخصص جراحی قرنیه یاشه . دیکه پرستاری ک دست نیافتنی نیست. همه الا ...

فرقی نداره 

کبوتر با کبوتر باز با باز 

درست طبیعت همینه 

شغل من و همسرم هیچ ربطی به هم نداره 

ولی مهم اینه هر دو تحصیل رو داریم ک دلخواه هر دومون باشه 

از طرفی من همکار دارم (همکار ک نمیشه گفت ماشاالله خیلی بزرگتر از مان)با سرایدار و بهداشت بیمارستان ازدواج کردن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اخلاقای بدت رو حذف کن و روی بهتر شدنت کار کناگه آدم خوبی نباشی قرار نیست ادم خوب با اخلاقای خوب جذب ...

این چن خطو ک زحمت کشیدیو منم میدونستتم چیزای بدیهی گفتی. 

این چن خطو ک زحمت کشیدیو منم میدونستتم چیزای بدیهی گفتی.

انتظار داری از پشت گوشی من اخلاقتو درست کنم برادر؟ باید برید تراپیست

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

خب الان هدفت از این تاپیک چیه ؟ راهکارم بهت میدن که جواب سر بالا میدی😒

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اخلاقای بدت رو حذف کن و روی بهتر شدنت کار کناگه آدم خوبی نباشی قرار نیست ادم خوب با اخلاقای خوب جذب ...

چجوری اخلاقای بد رو کنار بذاریم؟ من خودم میدونم چقدر اخلاقم گنده ولی کاریش نمیتونم بکنم

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

اخلاق های بدت و بگو ببینم مگ میشه آدمی بدونه اخلاق بدش چیه بعد دغدغه اینو داشته باشه ازدواج نکنم اخلاقم بده 

خب سعی کنید اصلاح کنید خودتونو نمی‌تونید از متخصصش کمک بگیرید

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚