2777
2789
عنوان

شوهرم دید میزد ولی

248 بازدید | 21 پست

رفتیم ابمیوه فروشی نشستیم، اون پشتش به صندلی عقبی ها بود و از شیشه ها هرکی میومد تو دید میزد ...

منم دیگه خسته شدم بهش گفتم فک نکن من خرم نمیفهمم داری از رو شیشه دید میزنی،،بدتر ناراحت شد خودشو زد به کولی بازی که من داشتم بیرونو نگاه میکردم و تو چقد ذهنت منحرفه و ... الانم قهر کرده

بعدشم گفت هیچوقت به اندازه امروز ازت متنفر نشدم ...خیلی دلم شکست😭💔💔

تازمانی که بدنشی نمیفهمن که چقدخوب بودی!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اسی ادم کسای جدیدی که وارد میشن رو ببینه چیه مگه . به یکی چند دقیقه زل بزنه و خیره نگاه کنه هیزیه .خواسته اذیتت کنه اینجوری گفته جدیش نگیر

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

امان از این بی سیاستی تا 

امان از این نا بلد بودن ها 

امان از این رفتار های نادرست در مقابل یک اشتباه 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

گاهی اوقات مقصر طرفه ها ولی یه حرفایی رو میزنید که هم دعوا میشه 

هم به غلط کردن میفتید هم یارو قهر می‌کنه شما میشید مقصر و ... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

امان از این بی سیاستی تا امان از این نا بلد بودن ها امان از این رفتار های نادرست در مقابل یک اشتباه ...

خب چقد بی تفاوت باشم به اینکاراش

تازمانی که بدنشی نمیفهمن که چقدخوب بودی!!!
خب چقد بی تفاوت باشم به اینکاراش

کسی نگفت بی تفاوت باشی

منظور حرف منم بی تفاوتی نبود ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه