2777
2789
عنوان

من دانشجوام تو خوابگاه درباره نماز سوال دارم از شما

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 59 پست
خوابگاه مگه نماز خونه نداره؟

اینجا که من هستم نه 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعات قبل کجا میخوندی ؟ نمیشه دوباره همونجا بخونی ؟ راستش منم یه جورایی تو موقعیت تو بودم ولی خب مسخره ام میکردن 💔

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

تو نمازخانه خوابگاه بخون

یا هم نه نمازت و جلوشون بخون و از خود خدا بخواه دهنشون و ببنده

وقتیم شما کاری به کارشون نداشته باشی بزار هر حرف و فکری دلشون بخواد بکنن مشکل خودشونه

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

دفعات قبل کجا میخوندی ؟ نمیشه دوباره همونجا بخونی ؟ راستش منم یه جورایی تو موقعیت تو بودم ولی خب مسخ ...

جدی میگی؟ از تجربت بیشتر میگی؟ چجوری مسخره میکردن 

چی میگفتن مثلا؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

واقعا اخر الزمان شده ها 

اونا خونه ی دوست پسراشون میخوابن که البته درست و غلطش به خودشون مربوطه و به کسی ربطی نداره و اصلا  نگران طرز فکر دیگران نیستن 

بعد شما برای کار درستی که میکنی از بقیه میترسی؟کاری که هیچ ازاری برای بقیه نداره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
دقیقا منم مشکل تو رو دارم

شما میخونی یا استرس داری که بخونی؟

اولا شما اشتباه میکنید به خاطر افراد بی نماز و .. از نماز خوندن فراری هستید که مبادا فکر خاصی کنند و .. 

بزار هر جور دوست دارند فکر کنند 

شما با اخلاق و رفتار خوب میتونید تأثیر گذار باشید نه این که نصیحت کنید و ..! 

بعدشم متاسفانه بخاطر شرایطی که تو جامعه هستش 

اگر شما چادر سر کنید و نماز بخونید به صورت واضح و شفاف ک چند نفر ببینید شما در اصل پرچمدار اون دین و مذهب و ..  هستید 

پس دروغ گفتن و اعمال بد شما به صورت ناخودآگاه به پای دین شما نوشته میشه و ذهنیت افراد رو خراب می‌کنه 

پیش خودشون میگن ( این که نماز خونه داره دروغ میگه پس نماز  چی رو میخواد نگه داره و .. ) 

وقتی پرچمداری میکنید باید مراقب اعمال و رفتار خودتون باشید 

تو این عصر الان 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

سلام گل دختر بهتره اخلاقتون رو هم بهتر کنید تا سوتی و آتو دست‌شون ندید وقتی میدونید ممکنه باهاتون چپ ...

مگه مشکل رفتارم چیه؟

جدی میگی؟ از تجربت بیشتر میگی؟ چجوری مسخره میکردن چی میگفتن مثلا؟

الان اعتقاداتم خیلی فرق کرده ولی یادمه بچه تر که بودم چون تو یه محیط مذهبی اونم به مدت ۱۳ سال میرفتم مدرسه اعتقاداتم مثل اونا شده بود و خلاصه نماز میخوندم و حجاب داشتم . خلاصه حس و حال خودم با این کارا خوب بود . ولی خب فامیل مادری ام همش مسخره ام میکردن حتی دختر عمه ام میگفت یادته اون موقع ها چقدر امل بودی ؟ خلاصه که خیلی پیک می بودن و هستن 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂