2777
2789
عنوان

میخوام لیپوساکشن کنم

60 بازدید | 11 پست

زیر ۱۸ انجام میدن ؟ 

دردش چجوری؟ 

عمل سختیه؟ ، 

و اینکه بنظرتون لیفت سینه و عمل بینی کنم یا لیپوساکشن؟ 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

فکر کنم دیگه نتونی بچه دارشی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا سایز دلخواه نرسیدی به صورت دست نزن خراب میشه اول ببین با کالری شماری و ورزش چقدر کم میکنی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چند سالته؟

۱۷ و نیم 

مامانم اوکیه با عملام ولی هیکلم افتضاح شده 

سینه های شدید افتاده و کوچیک 

دماغ بشدت بزرگ 

کل بدنم لاغر 

سینه هام و شکمم بزرگه 

اخه عزیزم لیفت سینه واسه سن زیر ۱۸ زوده بنظرم ورزش کن هم لیفت سینس هم کم کردن وزن کوچیک شدن صورت هم سلامتی بیشتر داری

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اخه عزیزم لیفت سینه واسه سن زیر ۱۸ زوده بنظرم ورزش کن هم لیفت سینس هم کم کردن وزن کوچیک شدن صورت هم ...

بخدا با ورزش درست نمیشه 

شدید افتادگی داره 

عمل نکنخطراتش زیادهبینی و... نمیگماشکم اصلا لیپو نکن

باشه شکمو عمل نمیکنم 

ولی نظرت راجب لیفت یا پروتز سینه چیه 

یا بینی؟ 

بخدا با ورزش درست نمیشه شدید افتادگی داره

تو ک صبر کردی یکمم صبر کن بزار از دوره نوجوونی دوسالی بگذره بعد تصمیم بگیر من تا همین دوسال پیش فکر میکردم پر مشکلم ولی الان نه راضیم از خودم 

یکی دیگم شما تاحالا زایمان نداشتی با رژیم و ورزش از این رو به این رو میشی من امتحان کردم ولی اگ دوست داری دیگ خودت میدونی گلم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.