2777
2789

مثلا بگه شولوغم 

ادم رابطه نیستم

دیگه اصلا تلفنش جواب نده

درصورتی  که کلی تلاش کرده تا دختره بهش رو بده؟؟

راسته که میگن به پسرا خیلی توجه کنی میرن؟؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

خط اخری که نوشتی درسته 

ولی دلیل اصلی به نظرم زیاد اویزون شدن به پسرا 

بخوای ببینی کجاست چه میکنه با کی هست و...

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من.... اگه سیر بشن نیازشون برطرف بشه میرن بعد میرن سراغ بعدی....

یعنی اگه کسی بره خونه پسر دلشو میزنه؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
خب پس چرا اصرار کرد ک دختره باهاش وارد رابطه بشه

شاید یچیز دید حال نکرد،شاید کلا شرط بندی بوده رابطه با اون دختره با دوستاش چمیدونم والا

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
یعنی اگه کسی بره خونه پسر دلشو میزنه؟

همون دارم میگم اگ چند مدت باهات حال کنه لذت ببره دیگه قدیمی بشی براش میزارتت کنار این یکی از علت ها میتونه باشه ولی کلی علت هست شاید اصن کلا عوض شده ولی من اینجور پسرا دیدم مثلل

من خیلی برام پیش،اومده اولش خیلی ینی خیلی اصرار میکنن دوست دارمو میخوام باهات باشم و فلان و اینا بعد ...

وقتی وابسته میشی ولت میکنن خدازلیل شون کنه