2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم چی جواب بدم

214 بازدید | 26 پست

من باردارم ۳۰ هفتمه و یه بچه ۱۱ ماهه دارم به خاطر بارداری وزنم رفته بالا و خیلی سخت میتونم از بچم نگهداری کنم چون شوهرم اصلا کمک نمیکنه حتی یه ثانیه بچه نگه نمیداره سه روزه رگ سیاتیکم گرفته وحشتناک درد داره سمت چپ بدنم به همسرم گفتم کمک کنه در جواب حرفام گف مگه شیر نر بچه داری میکنه مگه فلان حیوون نر بچه داری میکنه گفتم نه حیوونا فقط کارشونو میکنن میرن گفت منم میخوام مثل اونا باشم کارمو بکنم برم ...خیلی بهم برخورده واقعا همین مدلیه میخوام بهش اس بدم حرف بزنم ولی نمیدونم چی بگم 

پ ن : در جواب دوستانی که میگن چرا برای بار دوم باردار شدی باید بگم که ما اولی رو هم نمیتونستم بیاریم شوهرم مشکل باروری داشت اولی رو دارو مصرف کرد و آوردم سر دومی اصلا فکر نمیکردم بچه دار شیم ولی اون زیر زیرکی دارو مصرف کرد که باز حامله شم:/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بحث این نیست بحث اینه چرا اولی رو هم آوردی اصن خاهر با همچین نَری مرد نه نر یه نر خالص ک خودشم قبول داره حیوونه

من باشم میگم ماده ها غذا درست نمیکنن نره حاضر میاره می‌زاره جلو دستشون از این به بعد غذا رو حاضر ببینم دیگه هم دست به هیچی نمی‌زنم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

چی بگی عزیزم اگه حرف رو ادما اثر داشت اینهمه جنگ تو دنیا نبود.شرایطت سخته.از خانوادت کمکی نداری یکم هواتو داشته باشن؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اشتباه کردی گفتی اون کارشون میکنه و می‌ره 

باید میگفتی مگه شما حیوانی که خودت با حیوان مقایسه میکنید 

اولا شما آدمی پوما من زمانی بهت بله گفتم یه همسر همراه آرت دیدم که مثل کوه پشت خانواده اشه. من الان نیاز به همراهی آن دارم و انتظار دارم کمکم کنی 

توپ بنداز در زمین خودش