2777
2789
عنوان

به قمر در عقرب اعتقاد دارین❓

939 بازدید | 105 پست

خودم اصلا 

ولی میبینم خیلی جاها صحبش هست میگم نکنه باشه 

من رفتم سکه خریدم ☹️😂 میگن نباید چیزی بخرید ولی من برعکسشو انجام میدم

😍دختر عشقه 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محقق هستم بپرسید

ببخشید ب نظرتون استخاره برای ازدواج جوابه؟

من با شخصی دوستم یک بار استخاره گرفتم گفتن بهم که فایده ای نداره

بار دوم بعد ی مدت گرقتم گفتن که سختی زیادی داره اولش بعدش خوبه ولی خیلی خوب نه از ناچاری

من خیلی تو دلم خالی شد

با اینکه حالا ما مشکل خاصی یا بحث و دعوا نداریم باهم خداروشکر

من میگم شاید اشتباه کردم ک پرسیدم چون هنوز تا ازدواج یا حتی رسمی شدن یک سال وقت هست میگم شاید زود پرسیدم

محقق هستم بپرسید

من یه مدت بود به نماز خیلی اشتیاق داشتم و می‌خوندم ولی یه دفعه حسش و اون کشش به خدا پرید😞 

نمی‌دونم چرا دیگه به دعا و نماز اینا کشش ندارم به اندازه اون چند وقت

راستش اصن گیج شدم که خدا به عنوان یه انرژی بینهایت هست که باید عبادتش کرد یا اینکه خدا مجموعه همه مخلوقاته(طبق یه تئوری)

البته من شده به درگاه خدا دعا کنم و واقعا اتفاقات معجزه واریز افتاده ولی دلیل این استجابته دعا چیه بعضیا میگن در ناخودآگاه انسان قویه و جذب می‌کنی این حرفا

دال مثل دوستت دارم🌻

من یه مدت بود به نماز خیلی اشتیاق داشتم و می‌خوندم ولی یه دفعه حسش و اون کشش به خدا پرید😞 نمی‌دونم ...

خدا خالق است دستور داده از هر چیزی آزاد باشید ولی فقط بنده من باشید و به دستوراتم عمل کنید تا به سعادت برسید به قرب الهی برسید خداگونه شوید 

شما با انجام هر واجبی یک قدم به خدا نزدیک میشوید تا جایی که چشم شما میشه چشم خدا 

گوش شما میشه گوش خدا و بقیه مسائل 

یه مدت مسجد برید برای نماز 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

ببخشید ب نظرتون استخاره برای ازدواج جوابه؟من با شخصی دوستم یک بار استخاره گرفتم گفتن بهم که فایده ای ...

باید بین دو راهی باشی و استخاره بگیری 

تازه باید دو راهی یکسان باشد 

فعلا شما تحقیق کنید و بقیه مسائل اکه تحقیق نصف نصف شد استخاره بگیرید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خدا خالق است دستور داده از هر چیزی آزاد باشید ولی فقط بنده من باشید و به دستوراتم عمل کنید تا به سعا ...

می‌دونم چی میگن یه جورایی ولی یکم فلسفی بود واضح تر میگین؟ اگه ما خدایی بشیم وجودمون سیراب میشه؟ این میل به کمال بینهایت میره؟

خدایی شدن یعنی چی اصن

و اینکه از هرچیزی آزاد باشید ولی فقط بنده من باشید یعنی چی

دال مثل دوستت دارم🌻