2777
2789
عنوان

مشاورین اعظم نظر بدین 😁

50 بازدید | 6 پست

با یه پسری اینستا اشنا شدم .فقط اسم و فامیل فیکمو میدونست .دیت اول هم رفتیم خیلی از هم خوشمون اومد .بعدش من یادم رفت کیفمو بیارم تو ماشینش جا موند .توی کیف کوچیکم دوتا کارت عابر بانک بود که اسم و فامیلم روش بود و البته پاک شده بودن چون از کارتها زیاد استفاده کرده بودم .همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه خب صد در صد امار کارتهارو میگیره و اسم و فامیل واقعیمو میفهمه!من نمیخواستم بهش بگم .کلا تو روابطم خیلی چیزهارو به طرفم نمیگم !الان پسره میگه : من اصن توی کیفتو نگاه نکردم !همچین شخصیتی ندارم .ولی من دوستش دارم چون واقعا پسر خانواده داری هستش و ادم روراستیه !بنظرتون فراموشش کنم؟ کات کنم ؟ میترسم امار کارتهارو بگیره !اخه امروز یه سوالات عجیبی رو هی میپرسید !مگه میشع اصن کنجکاوی نکرده باشع و کیفمو نگاه نکرده باشع !!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اشکال نداره بابا نهایتا میگی کارتا مال یکی دیگه بوده

میدونم که باور نمیکنه 

ولی بهش میگم 

ولی خب امروز بهش گفتم یه سری مدارک توی کیفم بوده که مال خودم بوده