2777
2789
چیزی که من متوجه شدم دخترها و خانمها از مردها انتظارات زیادی دارن. وقتی انتظاراتشون براورده نمیشه سر ...

نه اتفاقا اگه یه خانم رو بتونید درک کنید بهش محبت کنید براش وقت بزارید و کمی از تنوع طلبیتون کم کنید میبینید دنیا رو نمیخوان و خواسته غیرمنطقی ندارن 

‌ قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود...💔 ‌ ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس و عواطف و سیکل های هورمونی زنا رو درک کنن

توقع نداتش باشن با خانواده مرد مثل خانواده خودوشن رفتار کنن

قدرشناس کاراش باشن. محبت ها و گذشت هایی ک میکنه تا مرد ارامش داشته باشه رو ببینن و ب زبون بیارن

موقع مریضی بهش رسیدگی کنن. کمک کنن تو کارای خونه بدون منت

مناسبت هارو یادشون باشه

اروم و مودب و با شخصیت رفتار کننخصوصا توی جمع

مرد؟ منظورتون پارتنره؟ 

چون مرد هم میتونه پدر آدم باشه هم مرد همسایه باشه هم فامیل باشه😂

خب از پارتنر آیندم انتظار دارم ابتدایی ترین ویژگی های انسانی و داشته باشه و تایپ من باشه، سیکس پکم داشته باشه😂 قدشم بلند باشه، چون خودمم بلندم این تایپمه 

ترجیحا پولدارم باشه چون خودمم در آینده پولدار میبینم

لاااایک نکنننن😤

از هیچ مردی جز داداشم هیچ انتظاری نداشتم تا حالا . 

اما اگه بحث انتظار باشه ، اینه که وجدان داشته باشه ، حد و مرز بدونه و هرگز هرگز هرگز دروغ نگه که خط قرمز منه ، انتظار درک از موقعیت های که قرارع پیش بیاد در آینده . انتظار دارم مثل ی مرد باشه نه بچه .

دقیق نمی‌دونم اما فکر کنم اینا باشه . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )