2777
2789

جوری خودش رو جلو طرف خووووب میگیره

پشت سرش شروع می کنه به کوبیدن طرف که این کار می کنه و اون کار می کنه تا وقتی که با طرف بد بشی

بعد وقتی میری به طرف میگی تو این کار کردی یا نه این دوستم اون لحظه خودش رو میزنه به نفهمی و کلا هیچییی نمیگه

دوباره طرف که میره شروع می کنه که اره دیدی وقتی بهش گفتی چکار کرد و چجوری رفتار کرد و...

که کلا حس بدی پیدا می کنی و رابطت با طرف کامل میریزه به هم ولی خودش رو باز جلو طرف خوب نشون میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووخ درکت میکنم کامملااا خیلی سخته واقعا منم ی رفیق دارم تو محل کار اینجوریه باهاش قطع رابطه کردم و راحتتت هر روز صبح هم همو میبینیم ولی بدون هیچ صحبتی حتی سلام هم بهم نمیدیم بس ک دو بهم زن و عوضیه حالم ازش بهم میخوره⚔️

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اوووخ درکت میکنم کامملااا خیلی سخته واقعا منم ی رفیق دارم تو محل کار اینجوریه باهاش قطع رابطه کردم و ...

منم هر روز میبینمش

بعضی وقتا اون قیلافش که می خواد خودش رو خوب نشون بده میبینم دلم می خواد خفش کنم😑😂