2777
2789
عنوان

توهم بدت میاد کسی برا توی یخچالت

162 بازدید | 21 پست

من دوتا مغازه دارم یکیش توی کوچمون هست

خواهر زادم رو اوردم ور دستم کار کنه

من خیلی بدم میاد کسی ب غیر مهمان🥹بیاد منظورم اینکه از حد مهمان فراتر نره

چون مغازه توی کوچس و جنس ها انبار خونم

میارمش کمک کنه بلند کنه جنس ها رو ۱۴ سالشه

بدون اجازه میره توی یخچالم هر چی بخواد بر میداره اوایل کار اینجوری نبود الان نه …

چندین باااارم رفت توی اتاق خوابم که از ژل موی همسرم استفاده کنه

دو سه بارم شونه موشو استفادع کرد همسرم عصبی شد گفت بدم میاد…

اوایل اینجوری نبود سرش مینداخت زمین کارشو میکرد( فکر نکنید من خسیسم بهترین خوراکی ها میخرم بخوره و عالی اما بدم میاد خودمونی شده

حتی چندبار شب خواست بمونه پیجوندمش که عادت نکنه. بمونه

مسئله کار رو داره قاتی میکنه

خودت باید مرز بکشی که نکشیدی

وقتی قاطع بهش بگی فلانی این کارو بدون اجازه من نکن

یا فلان کارو میکنی حس خوبی بهم دست نمیده

و...

خودش به مرور حساب دستش میاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکالش چیه!

یه تذکر کوچیک بدید بهشون

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

از همون اول باهاش کاری برخورد کنید نه فامیلی د اینکه بدون اجازه اصلا نزارید چیزی برداره عادت می کنه و این بد هستش

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
خودت باید مرز بکشی که نکشیدیوقتی قاطع بهش بگی فلانی این کارو بدون اجازه من نکنیا فلان کارو میکنی حس ...

ادم دلش میشکنه خب 

میتونه با لحن دوستانه هم بیان کنه!

بخدا دل شکستن تاوان داره

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋