2777
2789
عنوان

یکسال از فهمیدن خیانت گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش برن

برن یا نرن اصلا مهم نیستن ادمی که بد شد قیدشو بزن اگه تونستی برو نتونستی هم بمون تو دلت قیدشو بزن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
جدا شید خب

من  با اینکه فقط تو خواب تجربش کردم خیلی سخت  بود 

جدا شدنم شرایط خودشو میخواد  برا هر کسی نمیشه این نسخه رو پیچید

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

عزیزم از همین الان همین ثانیه هر طور که بلدی خودتو قانع کن توجیح کن که کاریه که شده و تمام

منم تو اولین خیانت همسرم خیلی لوس بازی دراوروم دور از جون عزیرام زبانم لال راضی بودم خبر مرگ میشنیدم ولی پیامهای اون زن کثیف رو نمیدیدم الان میبینم زیادی برای خودم سخت گرفته بودم.فاصله زیادی که بین خودم و همسرم افتاد باعث شد دوباره خیانت ببینم.مقصرم خودم بودم.به دوستم گفتم امتحانش کنه و دوستم دست بردار همسرم نبود خلاصه کنم

الان  به مرحله ای رسیدم ببینم همسرم زن دیگه هم گرفته براش جنگ میکنم.پاشو پاشو خودت جمع کن بسه دیگه عزا و ماتم.برو کلاس زبان

موهاتو رنگ کم دنیا چند روزه مگه

هر لحظه خدا را شکر💙
عزیزم از همین الان همین ثانیه هر طور که بلدی خودتو قانع کن توجیح کن که کاریه که شده و تماممنم تو اول ...

نمیتونم  خیلیا نصیحتم کردن گفتن فکر خودت باش ولی نمیتونم برام مبهمه کاری ک باهام کرده همش تصور میکنم وقتی باهاش بوده عذاب وجدان نمیگرفته

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔