2777
2789
عنوان

برادر کراشم بهم درخواست داده لطفا بیاین کمک🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم 😂😂🤣 فقط میدونم تخصص مامایی زنان زایمان

تخصص مامایی ک نداریم دختر خوب
تخصص زنان داریم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دکتر مامایی؟؟مگه ماما دکتره؟؟

خوب زنا پیش ماما میرن برای بارداری یا زاییدن یا درمان صداش میزنن خانم ماما یا ماما هیچکی اینجوری نمیگه که میگن خانوم دکتر یا دکتر

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه فالوش نکن

اره منم میگم 

فک کنم بخاطر پروفم باشه 

شالم ک پوشیدم موهام معلوم نیست  

چهرم خیلی خیلی خوشگله همه میگن میگن شبیه دختر لبنانی هام

هیچی موندنی 

استوری هامو لایک میکنه فقط عکس خودم رو لایک نمیکنه بقیه رو چرا ...

چون نمیخواد تابلو کنه که . عکستو لایک کنه دیگه خیلی تابلو بازیه . متنایی که لایک میکنه سیاسی مذهبیه یا روزمره خودته؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣بوشم کوووووو

من میگم بخاطر چهرم تو پروف درخواست داده😂😂 

نمیخام تعریف بدم 

همه میگنخوشگلمم میگن شبیه دختر لبنانی هایی 

شالم مثل این دختر لبنانی ها درست کردم 

هیچی موندنی