2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دهم نه صفر صفرم

ببین اگه میتونی تندخوانی کنی و امشب جمعش کنی که بخون چند تا پی دی آف نمونه سوال هم چک کن فیزیک جز چندتا نمونه سوال دیگه چیز مهمی نداره  قشنگ متوجه میشی بعضی از سوالا مشابه باز همونا تو امتحانت میاد و بعضیام فرمولاشون یکیه واسه فرمولا هم نهایتا تقلب کن ببر همرات ترم اوله معلم حتما بهت نمره بیشتر میده 

منم‌ امتحان فیزیک داشتم حال روحیم خوب نبود تاپیکم زدم برو ببینشبی ک فرداش امتحان داشتم علاوه بر اینک ...

سلام عزیزم از متخصص گواهی گرفتی؟خواهر منم میخواد فردا گره از صبح کارش سده گریه از استرس نمونه عم درس بخونه

ببین عزیزم 

قبلش زنگ بزنید به مدیر یا معاون مدرستون بگید مریض شدم و.. شرایط اومدن به مدرسه و دادن امتحان رو ندارم 

گواهی هرچیزی هم بخواید براتون میارم 

و بعد برو گواهی بگیر و ببر 

برات غیبت موجه میزنن در این صورت . یا بعد از تموم شدن امتحانا ازتون امتحان میگیره یا نمره ی نوبت دوم رو هرچقدر که شدین برای نوبت اولتون قرار میده .

ولی حتماا بعد بشین درست رو کامل بخون 

ببین یه کدی توی کارنامه برات میزنن که یعنی ترم دوم هر چقدر شدی ترم اول همونو میزارن برات البته این د ...

عزیزم 

در این صورت معدل نوبت اولمون رو برامون جمع میزنن؟ یا به این دلیل که امتحان ندادیم برای نوبت اولمون معدلی نداریم؟