2777
2789
عنوان

چرا من مهمون دوست ندارم

126 بازدید | 13 پست

شما هم اینجوری هستین واقعا اعصاب ام نمیکشه مخصوصا اینکه یه عالمه ظرف در میاد وباید بشوری واقعا خسته کننده هست نمیدونم اصلا از شلوغی خوشم نمیاد مجبورم هستم که بشیم باهاشون تا یه وقت ناراحت نشن خودم هم مجردم  حوصله ی هیشکی رو هم ندارم هم ازمهمونی رفتن بدم میاد هم از مهمون اومدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از فامیل بدم میاد دوست دارم با دوستام رفت و آمد کنیم الانم البته بیشتر با دوستامونیم سالی ۱،۲بار ...

اره من ام بدم میاد از فامیل و اشنا چون هم فضولن هم کنایه میزنن

من اینقدر پشیمونم از ازدواجم مشکلی نداریمااا ولی همش استرس دارم الاناست که ۱۷ نفر بریزن خونم نمیدونی ...

یا ابلفض دونفر مهمون میاد ادم کلی خسته میشه ۱۷ نفر واقعا خیلی زیاد هست 🫨

یا ابلفض دونفر مهمون میاد ادم کلی خسته میشه ۱۷ نفر واقعا خیلی زیاد هست 🫨

همشون هم با هم باید بیان سروصدا میکنن و اگر به یکیشون نگی ناراحت میشن  من ۲ سال دوست بودم و گفته بودم حوصله ندارم ولی خب .....

همشون هم با هم باید بیان سروصدا میکنن و اگر به یکیشون نگی ناراحت میشن من ۲ سال دوست بودم و گفته بود ...

نمیدونم واقعا عزیزم شرایط خیلی بدی هست من روانی میسم تو همچین شرایطی خدا کمک ات کنه

نمیدونم واقعا عزیزم شرایط خیلی بدی هست من روانی میسم تو همچین شرایطی خدا کمک ات کنه

میدونی وقتی هم که میگی من سختمه میگن وای به ما حسودی میکنه ما زیادیم باهم خوبیم و .....  در حالی که من فقط خسته میشم و دوست ندارم دوروبرم ریخت و پاش شه

میدونی وقتی هم که میگی من سختمه میگن وای به ما حسودی میکنه ما زیادیم باهم خوبیم و ..... در حالی که ...

یه کاری کن هرروز برنامه بریز برین خونه خودشون خودشون فرار میکنن با این همه خرج و مخرج ادم بدبخت میشه با این مهمونی ها 

یه کاری کن هرروز برنامه بریز برین خونه خودشون خودشون فرار میکنن با این همه خرج و مخرج ادم بدبخت میشه ...

اخه میدونی بدم میاد بگن مفت خوره. کلا من میگم دور هم جمع شیم بریم بیرون یه چیزی بخوریم و بیاییم حتما که نباید شام باشه میزبان له شه